Másabb e a terhesség előtti mellfeszülés mint a mensi előtti?
Figyelt kérdés
Nekem most nagyon meg van duzzadva, egy kicsit nőtt is, és nagyon fáj, érzékeny az egész, ráfeküdni nem tudok. Néha erősebbek, néha gyengébbek a tünetek, de nem szünetelnek. Nagyon vágyom a babára. 29 napos ciklusaim vannak, ez a tünet a 20. naptól van, ilyen még nem volt.2007. nov. 21. 18:49
1/4 anonim válasza:
nekem sokkal de sokkal erősebben feszült! ha levettem a melltartót sírni tudtam volna annyira fájt! az a baba sajnos nem maradt meg! és nekemis a mensi elött 2 héttel kezdett feszülni! de vigyázz mert becsaphat a szervezeted! azt írod nagyon vágysz már a babára! sajnos a testünk produkálhat téves tüneteket ha nagyon akarjuk! szorítok hogy baba legyen!
2/4 anonim válasza:
Nekem olyan a mellem,hogy korcsolyázni lehetne rajta,mióta bennem van a pici.
Nagyon érzékeny és mikor fekszem,áll mint a cövek.:)
Teljesen más mint mensi előtt.
3/4 anonim válasza:
Nekem dettó ugyanez volt, mint neked, egy hete késett is, teszt negatív lett és meg is jött ma :( A mellfeszülés lehet a mensi jele is, bár nekem sem volt még sose ilyen erősen és sosem fájt ennyire, fura volt. De ez még nem jelent semmit sajna, ha késni fog a mensi, csinálj tesztet, én drukkolok!
4/4 anonim válasza:
remelem baba de azert ne eld bele magad amig nem marad ki a mensid es nem tesztelsz,nekem olyan volt mint egy csomo es azthittem rakos vagyok nem terhes,de kesobb kiderult h terhesseg,es feszulni ugy igazan csak a 6-7.het korul kezdett elotte ereztem a csomocskat ha megnyomtam vagy atolelt a ferjem.mint milor elkezdett noni,nekem olyan volt.de aztan nagyon durvan fajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!