Ezek lehetnek koraterhességi tünetek?
a melleim fájogatnak, de inkább olyan mintha égne a mellkasom.. a hasam hol fáj,hol nem.. van h tompa,máskor nyilall..az előbb olyan volt mintha tűt szúrkáltak volna belém lent.. ez pár másodperc volt..
a héten /nem/ kéne megjönnie. ma teszteltem de olyan halvány a 2. csík,szerintem szellemcsík csak..
ne nevessetek ki de valahogy azt érzem h biztos van baba..
tudom,teszteljek hétfőn ha nem jön meg,de kíváncsi lennék kinek h volt..
köszönöm!
A nők felének nincs ilyen tünete, a másik felének van az elmaradó menstruáció előtt. Ez azért van, mert a nők felének vannak PMS-es tünetei a ciklusa második felében. Én pl. biztosan nem vagyok terhes, a héten jön meg nekem is, és már semmi sem jó, hasszurka és mellfeszülés is van. Menstruáció előtt nálam gyakran van.
Ettől simán lehet nálad baba, de ezek a tünetek egyáltalán nem specifikusak a terhességre. Tehát tesztelj hétfőn, hátha a megérzések működnek :)
Pms es koraterhes tunetek ugyanazok.
De ha van pozitiv teszted akkor terhes vagy, ennyire egyszeru :)
Ezt a sok babaprojektbe belebolondult nőt mint te....
Szerintem nyugodtan tapogasd csak magad, úgy us orvos vagy, majd mehállapítod h .i a helyzet.
Több mint egy évet vártunk a babára. Soha nem tesztelgettem. Ha nem jött meg, teszteltem és kész. Ettől nem leszel előbb terhes.
Kicsit több türelmet kéne tanusítanod.
Nekem itt vigyorog a féléves kisfiam :)
Ha nem görcsölnél rá ennyire, és kicsit lazítanál, nem kéne taperálnod magad....
Nem a legszerencsésebb hogy vizsgálgatod magad, parancsra szeretkeztek és olyat vársz ( beágyazódási tünet) aminincs is mindenkinél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!