Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek koraterhességi...

Ezek lehetnek koraterhességi tünetek?

Figyelt kérdés

a melleim fájogatnak, de inkább olyan mintha égne a mellkasom.. a hasam hol fáj,hol nem.. van h tompa,máskor nyilall..az előbb olyan volt mintha tűt szúrkáltak volna belém lent.. ez pár másodperc volt..

a héten /nem/ kéne megjönnie. ma teszteltem de olyan halvány a 2. csík,szerintem szellemcsík csak..

ne nevessetek ki de valahogy azt érzem h biztos van baba..

tudom,teszteljek hétfőn ha nem jön meg,de kíváncsi lennék kinek h volt..

köszönöm!

2017. máj. 3. 14:16
 1/8 A kérdező kommentje:
ez kimaradt: olvastam h lehet a méhszájon érezni ha van baba,gondoltam megnézem,de ahogy benyúltam kb 1 cm-re azt vettem észre h a hüvely fala olyan vastag és göröngyös..és teljesen száraz vagyok fel se tudtam volna nyúlni akkor sem ha közben nem gondolom meg magam
2017. máj. 3. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A nők felének nincs ilyen tünete, a másik felének van az elmaradó menstruáció előtt. Ez azért van, mert a nők felének vannak PMS-es tünetei a ciklusa második felében. Én pl. biztosan nem vagyok terhes, a héten jön meg nekem is, és már semmi sem jó, hasszurka és mellfeszülés is van. Menstruáció előtt nálam gyakran van.

Ettől simán lehet nálad baba, de ezek a tünetek egyáltalán nem specifikusak a terhességre. Tehát tesztelj hétfőn, hátha a megérzések működnek :)

2017. máj. 3. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Pms es koraterhes tunetek ugyanazok.

De ha van pozitiv teszted akkor terhes vagy, ennyire egyszeru :)

2017. máj. 3. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
21%

Ezt a sok babaprojektbe belebolondult nőt mint te....

Szerintem nyugodtan tapogasd csak magad, úgy us orvos vagy, majd mehállapítod h .i a helyzet.

Több mint egy évet vártunk a babára. Soha nem tesztelgettem. Ha nem jött meg, teszteltem és kész. Ettől nem leszel előbb terhes.

Kicsit több türelmet kéne tanusítanod.

2017. máj. 3. 17:31
 5/8 A kérdező kommentje:
azért mert te 1 évet vártál,nekem miért kéne? azért mert nem figyelted magad-amitől talán hamarabb összejött volna-más se tegye? én lehet h belepistultam a babaprojectbe,te viszont megkeseredtél benne
2017. máj. 3. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Nekem itt vigyorog a féléves kisfiam :)

Ha nem görcsölnél rá ennyire, és kicsit lazítanál, nem kéne taperálnod magad....

Nem a legszerencsésebb hogy vizsgálgatod magad, parancsra szeretkeztek és olyat vársz ( beágyazódási tünet) aminincs is mindenkinél

2017. máj. 3. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia kérdező elhiszem hogy nehéz sok nőnek teherbeesni hiszen nagyon sok más hozzád hasonló ember kérdez és ez az oldal azért jött úgye bár létre hogy kérdezzünk én is dolgozom a babán így megértelek Kedves váĺaszoló ha sok ilyet olvastál akkor minek olvastad ezt el senki nem kért meg rá vagy igen? Te örülj neki hogy ott van a gyereked de egy másik embert ne tegyél szomorúvá azzal hogy fel vágsz vele.Kérdezönek meg sok sikert hogy baba legyen:)
2017. máj. 4. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi újság? Teszteltél hétfőn?
2017. máj. 9. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!