Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
7 napja nem jött meg a menstruációm viszont minden nap ideges vagyok emiatt hogy ugyan mikor jön már meg,és beteg is vagyok. A párommal nem feküdtünk le,nem élvezett el bennem csupán előváladék kerülhetett belém esetleg,de be nem tette. Lehetséges,hogy terhes lennék ettől?2017. ápr. 29. 16:57
1/17 anonim válasza:
Hát figyelj.. minden lehetséges. Ha Szűz Máriában szűzen fogant meg a kis Jézus,akkor megeshet,hogy te is terhes vagy.
2/17 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat szeretnék!!! Köszönöm!
2017. ápr. 29. 17:00
3/17 anonim válasza:
Ha nem volt benned a párod akkor hogy a fenében lehetnél terhes?
4/17 A kérdező kommentje:
Mert előváladék kerülhetett belém
2017. ápr. 29. 17:01
5/17 anonim válasza:
Szerintem a betegséged az oka a késésnek.Antibiotikumot is szedsz?A stresszelés miatt tovább késhet.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert de már olyan ideges vagyok emiatt minden nap,hogy remegek az esetleges terhesség miatt..
2017. ápr. 29. 17:02
8/17 A kérdező kommentje:
Két hete
2017. ápr. 29. 17:05
9/17 anonim válasza:
Lehet,hogy éppen stresszes időszakodat élet, valami nagy és rossz hatással volt rád megviselt érzelmileg, aggódtál valami miatt. Amúgy én nem tudom.
10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon stresszes vagyok! De félek,hogy nem emiatt van,bár nem került belém spermium.
2017. ápr. 29. 17:06
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!