Kisbabát tervezünk. Mi lehet a gond?
Felmerül a kérdés, hogy nemhogy a gyerekre, de a házasságra készen állt -e? Szerintem itt lesz a bibi. Innen csak találgatni lehet, nem ismerjük. Talán az esküvő és a gyerektéma után döbbent rá, hogy innentől a kettőtök kapcsolata teljesen meg fog változni, mert egy gyerek sok lemondással és felelősséggel jár. Mindaz a szabadság ami kettőtök között volt, átalakul. Talán a gyerektémát csak egy halogatható dolognak tekintette, amit viszont te komolyan veszel és ami folyamatosan ott lebeg a házasság felett. Talán sosem akart igazán komolyan gyereket és remélte, hogy idővel te is leteszel róla. Mivel nem tettél, ezért retteg a szextől és attól, hogy teherbe ejt. Feltételezések, de valahol ott az igazság.
A havi 2-3 kevés, ezt ő is tudhatja, ezért beszélni kell róla. Nézd a reakcióit, hozd szóba a gyerektémát is, pánikol -e, halogat -e, terel -e.
Ülj le vele komolyan elbeszélgetni de ja nem változtat, válj egy.
Egyértelmüem nem akar - még - gyereket, hisz mensikor (mikor kicsi a teherbeesés veszélye) bujik.
Ja ha tudzad, hogy ekkora paradzt
- aki ahelyett, hogy lecsapná aki a kedvesén gunyolodik, még be is száll -, miért mentél hozzá?
Én a második ilyen esetnél kivágtam volna, mert nem egy senki vagyok.
Jo nem kell a rizsa, süt rolad hogy nem is akarsz tenni se.mit.
Akkor viszont ne fáraszd az embereket, mi adtunk tanácsot, te továbbra is szarsz rájuk és panaszkodsz.
Nem nyavalyogni kell, hanem beszélni vele, és ha nincs más lehetőség, keresni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!