Kicsit kétségbe vagyok esve. Miért negatív a teszt?
Bevallom, nem nagyon irogattam a menses napjait, mert megszakításosan védekeztünk. Egyszer csúnyán összevesztünk, de kibékültünk és ennek hevében úgy döntöttünk, hogy nem baj ha baba lesz. Majd utána 2-3 napig szintén. Aztán foglalkoztatott a terhesség és kalkulátorral kiszámoltam hogy pont akkor volt a peteérésem. sorra negatívok lettek a tesztek. ( márc 25én volt ovu.) ápr.7-én megjött. Utána az ovu.21e volt. Persze azokat a napokat is aktívan töltöttük. 20as teszttel negatívak. Ma vettem egy 15-st de nem merem ellőni..a köv mensesem 05.05-n lenne. De, már folyton szédülök, hányingerem van, a melleim úgy fájnak mint mikor brinful a tej, megnőttek, azt kívánom amit az eddigi terhességeknél, sósat, és jeget. Most akkor mi van?!
Meg akarom várni az orvost, hogy elmarad-e a mensesem. De szerintetek? Ha igen, akkor valószínű sz áprilisi esettől lehet?
Ahogy első írta.
Meg pár hónap után azért még nagyon korai "kétségbe esni". Nem megy ez annyira gyorsan. Ha már 6-8 hónapja szépen csináljátok és nincs eredménye akkor érdemes talán kicsit vizsgálódni. Addig meg lazítsatok, ha rástresszeltek akkor annál nehezebb.
Szóval pénteken vagyis 5 napja volt ovud és csodálkozol a negatív teszten?
Még a beágyazodás sem történt meg! A nemvárt első napján érdemes tesztelni először (ha nem jön meg). Ha nagyon neü bírod kivárni akkor pár nappal előtte már csinálhatsz tesztet, de igazán két héttel ovu után érdemes.
A tüneteid semmiképp nem lehetnek terhes tünetek!!! Mert nem vagy terhes! Talán egy hét múlva már mondhatnánk de akkor sincsenek ilyen tünetek még!
A tejbelövellés meg egészen a végén van csak!
Azt olvastam az előbb, hogy beágyazódáskor enyhe görcsök, szurkáló érzést lehet érezni. Na ez volt tegnap. Meg azt is, hogy van hogy ovuláció előtt is termékeny lehet. Így már elkezdődhetett a beágyazódás, amit érezhettem tegnap.
Aztán az is eszembe jutott, hogy miért van az a családunkban, hogy terhesség mellett 3-4 hónapig van menstruáció.
Akarom ezt a babát, és nem akarom bebeszélni magamnak. Érzem :)
Ovuláció elött termékeny? Amig nem ovuláltál addig nincs megtermékenyíthető petesejt. Ha megtörténik az ovuláció kiszabadul a petesejt amit megtermékenyít a hímivarsejt, aztán elkezd vándorolni a méh felé! Ez minimum 5-6 napot vesz igénybe és csak akkor kezd el beágyazódni.
Én pontosan tudtam hogy mikor volt ovulációm, és rá 9 napra teszteltem egyet, ami nagyon halvány pozitív lett, és még így is szerencsésnek mondhatom magam hogy ilyen korán kimutatta a teszt!
9+4 hkm
Uh nagyon ragorcsolsz a dolgokra ... Ezzel csak hatraltatod a teherbe esesedet ... Hidd el ... Voltam en is igy ugy vágytam ra ... Visszagondolva nagyon nagyon gaaz voltam ... Ugyan senkinek nem ártottam ezzel csak magamnak de nagyon ! Lelkileg kivoltam abban az idoben ezmiatt !
Tudod egy nagyon bölcs ember szokta mondani " engedd el es megkapod ..."
Ilyen ez ... Ne görcsölj rajta, lazits ! Hányan írjak hogy mar épp lemondtak rola amikor jott a baba ... Hidd el van ebben valami !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!