Ha ma jott meg mikor lesz ovum? (Nem igazan tudom hogyan kell kiszamolni)
Ma reggel megjott 3honap keses utan (dokinal voltam vele o javasolta hogy varjunk meg hata es igen )
Olyan kerdesem lenne hogy hogyan tudom kiszamolni a legkozelebbi ovumat? A parommal mar szeretnenk gyereket es most hogy vegre megjott szeretnem tudni hogy mikor kell egyutt legyunk hogy sikeruljon?alapbol kb 2naponta vagyunk egyutt
Hát ha három hónapig nem jött meg akkor ezt szinte lehetetlen megmondani. Az sem biztos, hogy egyáltalán van ovud. Előtte hány naposak voltak a ciklusaid?
(Szabályos 28 napos ciklusnál pont félidőben van az ovu naptár szerint, de egyébként a következő menstruáció előtt 14 nappal)
Mérj hőt, az segít megmondani vagy ovu tesztelj az még pontosabb vagy kövessetek az orvosoddal uh-n.
Hat igazabol miota megvan 14eves korom ota rengeteget jartam vele orvoshoz volt h fel ev evig semmi nemvolt aztan norcurut +fogamzasgatloval helyre alt azota megjott 2-3nap kesessel mindig most volt h semmi 3honapig dokim azt mondta valoszinuleg a stresztol mert a hormonjaimmal nincs kulonosebb baj
De tervezek magandokihoz menni ahol rendesen kivizsgalnak mert ez igy eleg gaz folleg hogy babat szeretnenk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!