Lehetek-e terhes ha?
Sziasztok,most Áprilisban nem jött meg a menstruációm,és most a napokban csináltam tesztet,kettőt is,mindkettő pozitív lett,és ma megyek nőgyógyászhoz,meg fogja tudni állapítani a terhességet,ha kb. a második hétben vagyok???
Köszönöm előre is a válaszokat!!!! Sürgős lenne!!!!!!
Mi van??????
Ha szexeltél, lehetsz terhes.
Igen nyilván szexeltem,nem véletlenül kérdeztem...
Az orvosok a kéthetes terhességet meg tudják állapítani????????????
Két pozitív teszttel biztos, hogy terhes vagy!
Két hetes nem lehet, mivel a terhességi heteket az utolsó vérzés első napjától számolják. Vagyis 4-5 hetes terhes lehetsz.
A nőgyógyász még lehet, hogy nem sokat lát az ultrahangon, valószínűleg egy-két hét múlva visszarendel. Ugyanis ahhoz, hogy egy élő terhesség legyen a "diagnózis", többnyire kivárja a szívhang meglétét, vagyis a 7. hetet.
Ha sürgős, ilyenkor még csak vérvizsgálattal, a béta hcg szint alapján tudja igazolni a terhességet.
Gratulálunk?
Kérdező, gondolod, hogy a menstruáció elmaradása ok nélkül van, és a terhességi teszt ki tudja mutatni (2 is), de az orvosok ugyanerre a bravúrra nem képesek?
Mi lenne, ha az írásjelek egymásután dobálása helyett normálisan megfogalmazva leírtad volna, mit szeretnél?
Köszönöm a hasznos tanácsokat,hát akkor valószínűleg van baba...
Akkor sok mindenre meg lenne a magyarázat..
Én mondjuk megvárnám a betöltött 6 hetet, hogy legyen szívhang is. Engem egy petezsák nem szokott megnyugtatni.
Mire magyarázat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!