Tegnap kellett volna megjönnie, most este csináltam tesztet! Ezt nem hiszem el, komoly? Több mint 10 hónap próbálkozás után!
2017. ápr. 20. 20:07
11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok! Magam se hiszem el! Hangosan mondogatom TERHES VAGYOK!!
Remélem minden rendben lesz !
2017. ápr. 20. 21:01
12/18 anonim válasza:
Pedig most kéne még aludnod, 9hónap múlva úgysem fogsz egy jódarabig. :P Gratulálok!!
13/18 A kérdező kommentje:
Igen ez nekem is eszembe jutott :D
Köszönöm :)
2017. ápr. 20. 21:13
14/18 anonim válasza:
Mivel probálkoztál hogy sikerült? Mi 3 ève probálkozunk erdmenytelenül 😑 szivbol gratulalok sok sok egesèget nektek
15/18 anonim válasza:
Jah ès boltunk orvosnál de azt montak semmi bajunk
16/18 anonim válasza:
Gratulalok! Ez bozony pozitiv, semmi ketseg!
17/18 anonim válasza:
Gratulalok !
En is ide irogattam mikor megtudtam :)
18/18 anonim válasza:
Mikor elkezdtem olvasni a kérdésedet,a "na már megint egy szellemcsíkos teszt" mondat ugrott be,de mikor megnyitottam a képet hát :O szívből gratulálok!!!!!Mi 2,5évet vártunk a babára,tudom mit érzel,nekem hetek kellettek mire felfogtam hogy tényleg babánk lesz :) boldog babavárást kivánok nektek!! 24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!