Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor szurkálhat a...

Beágyazódáskor szurkálhat a petefészek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szurkalt valami, de nem tudom a petefeszek volt-e.
2010. máj. 14. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
És baba lett belőle? Már lassan egy éve szeretnénk kistesót de nem jön. Most is mint mindig nagyon reménykedem.
2010. máj. 14. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egész hasam szurkált kb. 1-2 hétig is. Kitartott a nemvárt utánig is. És baba lett! :)
2010. máj. 14. 09:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babához!

Nekem sajnos csak mensisen fáj a hasam, és tegnap este szúrkált a baloldali petefészkem elég erősen.

2010. máj. 14. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nagyon fájt , a derekam, hasam. Olyan volt mintha erősen felfáztam volna.Azt hittem valami bajom van...kisbaba lett belőle:)

23 hetes kismama

2010. máj. 14. 09:25
 6/8 A kérdező kommentje:

09:25 - gratulálok NEked is a babához!

Nekem mensi előtt a derekam majd leszakad, meg fáj a hasam. Most a hasam fáj, egyelőre. )_:

2010. máj. 14. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a gratulációt!:)

Nekem is így kezdődött, fájásokkal s mikor megbetegedtem nem is gondoltam rá de utána már persze nem betegedtem meg többet, szóval szoritok!:)

23 hetes voltam

2010. máj. 14. 09:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy! (-: Majd megírom hogy alakult ez a ciklus!

A kislányommal én is megbetegedtem pont a nemvárt napjára, és akkor derült ki hogy terhes vagyok. De nem is voltam többet beteg a 9 hónap alatt.

2010. máj. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!