Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg soka tesztelnek már...

Tényleg soka tesztelnek már késés előtt napokkal pozitívat?!? Ti mikor teszteltetek eloszor es mikor lett pozitiv a tesztetek?

Figyelt kérdés

Vagy csak itt Gyk-n írja mindenki? Nekem legtobben azt mondták h késés utan lett pozitiv nekik.. senkit sem ismerek akinek pl 11 dpon vagy 10 dpon lett pozi.

Mennyire gyakori ez? Ti mikor teszteltetek es mikor lett pozi?

2017. ápr. 18. 17:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én stuka elött 2nappal teszteltem pozit. Valahogy éreztem. Halvány lett a teszt még ide is felraktam és mindenki látta a második csíkot. :) utána 2nappal teszteltem egyet és nagyon erős pozi lett.

Most 20hetesek vagyunk. :)

2017. ápr. 18. 21:32
 12/23 anonim ***** válasza:
A nem várt napján negatívat teszteltem, egy héttel a nem várt után már pozitívat. Jövőhéten megyek uh-ra, ahol már életjelet fognak nézni.
2017. ápr. 19. 09:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat nem olvastam el a hozzászólásokat. Alapvetően úgy működik, aki nem tervezi a babát, vagy az elején van még a tervezésnek, az nem foglalkozik vele annyira, hogy na nem várt előtt ellőjjön egy tesztet. Így a nyugisabb réteg akkor tesztel amikor már tuti pozi, ha baba van mert késik neki.

Azok akik viszont évek óta sikertelenül próbálkoznak igen is tesztelnek ha kell ha nem. Ezt csak az értheti meg aki ebben a cipőben jár vagy járt.

Akik késés után tesztelnek pozit, azoknak lehet már korábban is az lett volna, ez ugye már sose fog kiderülni :)

Alapvetően 12-14 nappal aktus után (ha akkor volt ovu és minden időzítve volt) már kimutatható a hcg. És mivel 12-16 nap egy ciklus luteálisa, így a nem várt napja előtt már mutathatja a teszt.

Mi évekig próbálkoztunk sokszor teszteltem.... túl sokszor. Egyszer volt egy ciklusom amikor egyetlen egyszer voltunk együtt, majd a pms tüneteim se jelentkeztek, így 6 napja késett mire feltűnt, hogy hol a mensim... bele se gondoltam, hogy egy együttlétből babás lehetek. Még is az voltam ikrekkel. De nem maradtak velünk. Szóval 6 nap késéssel erős pozi tesztem volt.

Másfél év múlva viszont 10. dpo-n valami hülye megérzés miatt 10es teszten mintha láttam volna valamit. Majd másnap 11. dpo-n ez nekem 4 nappal a nem várt előtt volt 25-ös teszt is szép halvány pozi lett. Ekkor már tüneteim is volt. (émelygés)

Hú kicsit hosszú lett :D Ja és azért látsz sok korán tesztelőt gyakorin, mert csak azok tesznek fel kérdést akik bizonytalanok és már mindent megtettek, hogy szülők lehessenek. Nyilván akinek minden a nagykönyv szerint zajlik az nem írkál ide :) Illetve azok sokkal kevesebben írnak :)

25hkm

2017. ápr. 19. 10:12
 14/23 A kérdező kommentje:

Huh koszi a hasznos es hosszan kifejtett választ!!!:) boldog babavárást.

Na ilyet teszteltem de idontul lett 2. Rozsaszin csik.. :( felek h reggel tok negativat kapok.

[link]

Latjatok?

2017. ápr. 19. 16:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Látszik, de mit tesz az időn túl? :) 10percen belül még elfogadható főleg, ha korán teszteltél. Drukkolok a reggeli teszthez :)
2017. ápr. 19. 16:47
 16/23 A kérdező kommentje:
10percig ertekelheto de eltelt legalabb 15-20perc:/
2017. ápr. 19. 16:48
 17/23 A kérdező kommentje:
Koszi😊
2017. ápr. 19. 16:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Pozi lesz az reggel is,:) de ne lepődj meg, ha az sem lesz még erősebb. Nekem is az első halvány teszt után, másnap reggel szintén halvány volt, a 3. nap reggelén lett valamivel határozottabb. Na én pont ezért teszteltem többet, mert az első két nap halványka volt, aztán kezdett erősebb lenni, de én nem elégedtem meg vele, így addig csináltam amíg le nem ugrott a második csík :D

Szóval drukolok a reggeli teszthez! És halkan gratulálok.:)

8+4 hkm

2017. ápr. 19. 19:23
 19/23 A kérdező kommentje:
Aj nemtudom. Sztem ebbol csalodas lesz megint. Hnap nem is merek tesztelni. Varok péntek reggelig.:(
2017. ápr. 19. 19:31
 20/23 A kérdező kommentje:

Mindenesetre koszonom

Boldog Babavarast!!!:)

2017. ápr. 19. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!