Esélyes a terhesség? Többi lent
Ha mondjuk peteérés előtt csináltátok egy két nappal akkor azért lehet aggódni, de azért a levegőn pusztulnak a spermiumok. Ja peteérés után volt akkor alig van esély. Az aktus után két héttel ha nem jön meg tesztelj egyet.
Azért én ajánlom a rendes védekezést megszakítás helyett. Tudom nem olyan jó gumiban, de fontos ha nem akartok babát.
Hááát nézd...
Ez azért necces, mert a spermás végű makkját feltolta a méhszájadig. Feltételezem ez pár másodperccel, max egy perccel lehetett az orgazmusa után, tehát azok nagyon is életképes kis srácok voltak, akik a makkja végén úszkáltak. Jómagam rendszeresen ki szoktam itt állni az előváladék biztonsága mellett, de itt nem előváladékról van szó, hanem feltehetően épp és egészséges fiatal spermiumokról, akik alig várják, hogy találkozzanak egy petesejttel. Én a helyedben elgondolkodnék egy 72 órás tabin...
Hat, talan nem kene orrba-szajba csak ugy gondolkodas nelkul kefelni.,es akkor nem kene ilyeneken stresszelni nem gondolod?? Vedekezni kellene notmalisan. A pasid meg egy bunko,hogy a te beleegyezeses nelkul visszadugta a farkat,te meg egy buta liba vagy,gogy hagytad is,hogy csak ugy spermas dakoval dugdozzanak.
Lehetseges a terhesseg. 2het mulva csinalj terhessegi tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!