Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes a terhesség? Többi lent

Esélyes a terhesség? Többi lent

Figyelt kérdés
A barátommal csináltuk és nem bennem ment el, viszont utána vissza tette belém a farkát úgy hogy még le sem törölte. Lehetséges hogy terhes leszek? (Nem peteérés napján történt)

2017. ápr. 18. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kizárni de kicsi az esély.
2017. ápr. 18. 14:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! 
2017. ápr. 18. 14:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Én sem értem a barátom hogy mértnem törölte le és folytattuk volna tovább ugy persze tudom hogy a megszakítás sem biztonságos védekezés de szerintem biztonságosabb mint ez !
2017. ápr. 18. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk peteérés előtt csináltátok egy két nappal akkor azért lehet aggódni, de azért a levegőn pusztulnak a spermiumok. Ja peteérés után volt akkor alig van esély. Az aktus után két héttel ha nem jön meg tesztelj egyet.

Azért én ajánlom a rendes védekezést megszakítás helyett. Tudom nem olyan jó gumiban, de fontos ha nem akartok babát.

2017. ápr. 18. 14:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Menstruáció után 3nappal történt, remélem nem lesz probléma most kicsit megnyugodtam :) Mindenképpen beszélgetni fogok vele a védekezésről és köszönöm a választ!(:
2017. ápr. 18. 14:57
 6/11 János Gilján ***** válasza:

Hááát nézd...

Ez azért necces, mert a spermás végű makkját feltolta a méhszájadig. Feltételezem ez pár másodperccel, max egy perccel lehetett az orgazmusa után, tehát azok nagyon is életképes kis srácok voltak, akik a makkja végén úszkáltak. Jómagam rendszeresen ki szoktam itt állni az előváladék biztonsága mellett, de itt nem előváladékról van szó, hanem feltehetően épp és egészséges fiatal spermiumokról, akik alig várják, hogy találkozzanak egy petesejttel. Én a helyedben elgondolkodnék egy 72 órás tabin...

2017. ápr. 19. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Hat, talan nem kene orrba-szajba csak ugy gondolkodas nelkul kefelni.,es akkor nem kene ilyeneken stresszelni nem gondolod?? Vedekezni kellene notmalisan. A pasid meg egy bunko,hogy a te beleegyezeses nelkul visszadugta a farkat,te meg egy buta liba vagy,gogy hagytad is,hogy csak ugy spermas dakoval dugdozzanak.

Lehetseges a terhesseg. 2het mulva csinalj terhessegi tesztet.

2017. ápr. 21. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
A hugomnak a menstruacio utani 2.-ik nap megszakitasos "vedekezessel"(ugy,hogy nem is dugtak vissza beleje ejakulacio utan), jott ossze a 1,5eves kislanya.
2017. ápr. 21. 15:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, gondolom ez termékenység kérdése van hogy, gumival védekezünk de ha nincs kéznél megszakításos. Eddig még nem jött össze a baba remélem most sem fog, 72órásat pedig nem volt lehetőségem venni mivel kb 1hónapja vagyok a úgy barátommal és orvosom sincs, anyukámnak pedig nem mertem elmondani.:(
2017. ápr. 21. 16:11
 10/11 János Gilján ***** válasza:
Nézd... Mivel a Mensi után pár nappal történt az eset és csak 1-2 csepp spermáról beszélünk, természetesen minimális az esély, de nem elhanyagolható. Máskor használjatok gumit, most pedig reménykedj, hogy az 1% nem jött be.
2017. ápr. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!