Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még így is terhes?

Lehetek még így is terhes?

Figyelt kérdés

A párommal tegnap próbàkoztunk meg a babàval,reménykedtünk,hogy összejött végre.De mivel tegnap volt 17 és nekem meg ma megjött...

Akkor most lehetek terhes?

Nagyon szeretnénk de nem hiszem,hogy sikerült.

20.-án kellett volna megjönnie,csak előbb lett.

2017. ápr. 18. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Neee, légyszi, neeee! Ez már fájdalmas, ez az ostobaság!
2017. ápr. 18. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbàlkoztunk volna előtte is csak külföldön dolgozik,és hàt pár napja ért haza.
2017. ápr. 18. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Menstruacio elott 12-16 nappal van peteeres. Ha nem akkor vagytok egyutt amikor peteeresed van, nem lesz baba. Hany eves vagy?
2017. ápr. 18. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A nevedbol itelve 20. Tanulj meg inkabb kicsit :)
2017. ápr. 18. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ÁÁÁ,

nem hiszem el, hogy én 2 éve hiába szeretnék teherbeesni, az ilyen IQ nullák meg kb első hónapban azonnal tovább is agyják a DNS-üket :(

Ha már arra vetemedtetek, hogy fel aakrtok nevelni egy emberi lényt, legalább minimálisan nézz már utána, hogy működik embereknék a szaporodás, a teherbeesés, a ciklus...

;-(

2017. ápr. 18. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
agyják - szeritem fraud-i elírás volt :) adják - sorry
2017. ápr. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!