Barátommal lefeküdtem és rosszul volt rajta a gumi majd megfordította. (Előváladékos volt ) És lefeküdtünk de előtte meg előváladékos kézzel ujjazott meg. Ugye nem lehetek terhes?
Íme egy szakvélemény egy orvostól:
"Az előváladékkal kapcsolatban én másként látom a legfontosabb szempontokat. 1. Az első aktus során az előváladékban egyáltalán nincsenek, vagy csak nagyon kis számban vannak ondósejtek, azok is általában "rossz minőségűek", megtermékenyítésre alkalmatlanok. Egyes kutatások szerint nagyon-nagyon ritkán van olyan mennyiségű, életképes ondósejt, ami egy nagyon termékeny pár esetén elégségesek lehetnek a megtermékenyítéshez. Más kutatók ezt vitatják. Emlékeztetőül: egy "végigvitt" közösülés esetén, termékeny időszakban is csupán 20% az esélye a megtermékenyítésnek. A kutatók véleménye tehát megoszlik, többségük szerint az előváladéktól nem lehet teherbe esni, a kisebbség szerint nagyon-nagyon kis eséllyel ugyan, de lehet.
Az biztos, hogy ez a minimális esély is csak akkor áll fenn, ha az előváladék bekerül a hüvelybe. Kézről, egyéb helyekről e megtermékenyítés biztosan kizárt.
2. Más a helyzet ismételt aktusoknál. Ebben az esetben a húgycsőben maradhat a megtermékenyítéshez elegendő ondó. Ismételt aktus során ezt a húgycsövön előrehaladó előváladék "magával rántja" a hüvelybe és megtörténhet a megtermékenyítés. Ezt a hímvessző külső lemosása, törlése és az orális szex nem védi ki, hiszen az ondó a húgycső hátsó részében marad. Azonban a vizelés szintén "magával rántja", mintegy "kitisztítja a húgycsövet. Ha a férfi aktus után vizel, akkor az 1. pont irányadó."
Ha pedig visszanézed az "előváladékos" címkével ellátott kérdéseket, találsz egy 30 feletti nőt, aki ily módon akart gyereket magának. Ott a válaszokat, ha megnézed, akkor mindenki a lehetetlent említi. Mivel lehetetlen is ennyitől teherbe esni. Gondolj bele, hogy ha lehetne, akkor nem 7 milliárd ember élne a Földön, hanem sokkal több. Hiszen sokan nem szednek fogamzásgátlót, viszont cserébe pettingelnek gyakran (a szexuális aktustól most tekintsünk el)...tehát elég esélyes, hogy az előváladékos ujjazás dolog megtörténik figyelmetlenségből is akár. Ez ugyanolyan automatikus mozdulat, minthogy bezárod a bejárati ajtódat minden nap és elteszed a kulcsod a táskádba. Ha elveszik a kulcsod váratlanul, akkor nem tudod visszapörgetni az eseményeket, hogy vajon eltetted-e a kulcsot aznap, vagy a tegnapi automatikus mozdulat ugrik be.
Így vagyunk az előváladékos ujjakkal is. Én sok évig nem szedtem fogamzásgátlót, óvszert használtunk. Viszont petting történt a szeretkezések minden egy alkalmával. Hogy most hozzáért-e a péniszéhez pár másodpercre, vagy sem, vagy esetleg én véletlenül odanyúltam-e előváladékos kézzel...őszintén mondva ilyen mélységekig visszapörgethetetlenek az események.
Persze vigyázni kell, nagyon nem engedheti el magát az ember petting közben sem, ha nem szed fogamzásgátlót, de hidd el ilyen mennyiségben az előváladék ártalmatlan. Az előváladék végigvitt aktus közben veszélyes, ha a fiú nem "húzza ki" időben a péniszét. Az aktus kezdetén megjelenő pár csepp ártalmatlan. Pláne, ha kézzel viszik be. Azért nem ennyire egyszerű a fogantatás.
Van az a mondás, hogy a "jó pina még a lepedőről és felszedi"....ott sem előváladékról beszéltek a régiek, hanem a spermiumról. De ez is olyannyira elrugaszkodott és valószerűtlen dolog, hogy szinte lehetetlen....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!