Vannak olyan gyógyszerek amik segítik a teherbe esést?
Orvos felírhat clostyt, de vannak vitaminok is, meg gyógyteák, amik tudnak segíteni.
cickafark/palástfű gyógytea kombó (nézz utána, hogy kell inni!)
barátcserje
premens
inofolic por
e vitamin (vastagítja a méhnyálkahártyát, erősíti a spermákat)
d vitamin ( ha alacsony a d vitaminszint, akkor nem fog összejönni a baba)
méhpempőt is szokták szedni, de az nekem nem jött be, mert hányingerem volt tőle.
2-es vagyok.
én már végigpróbáltam mindenfélét az elmúlt 2 évben.
én ezeket tapasztaltam:
cickafark tea nekem sokat segített, fokozta a peteérést, és felfázásnál, görcsöknél is jó volt. ovuig lehet csak inni.
A palásfű tea nekem nem jött be, mert attól is folyton émelyegtem. ha alacsony a progiszint, akkor szokták ajánlani.
e vitamintól végre van méhnyálkahártyám! 3-4 mm-ről 10-12 mm-re vastagodott!
d vitamin: megdícsért több doki is, endokrinológus és nőgyógyász is, hogy szerencsére az nem alacsony. ha alacsony, akkor kicsi az esély a teherbeesésre.
méhpempő: erről már írtam, hogy nekem nem volt jó, mert hányingert okozott.
inofolic: nekem ez nagyon bevált, és iszom mindig, mert 4-5 orvos is mondta, hogy kellene.
barátcserje: nekem nem vált be, most 2. hónapja szedek helyette premens-t, ami már az első hónapban kifejtette jótékony hatásait. 1. csökkentek a mensi görcsök, 2. több lett a mensim (nekem aggasztóan kevéske volt).
femibion-t szedek még, meg c vitamint.
kúraszerűen (félévente) meg humet-R-t is szedek, mert vérszegénység jellemző nekem.
aviva torna könyvet most vettem meg :)
Igen, a cickafarknak tényleg nézz utána: sokan írták, h elhalt a magzat. Nekem is...
Ne szedj össze-vissza ellenőrizetlenül mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!