A ciklusaim 31 naposak. A ciklus.hu és az én számításaim szerint kb. a 16-17. napon van a pé., viszont (a pé.-re jellemző)tojásfehérje-szerű folyásom általában előbb, a 11-13. napon van. Melyiknek higyjek? Mikor van a peteérésem?
Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 16:44
1/4 anonim válasza:
Én egyiknek sem hittem, de figyeltem, emellett vettem egy vizeletes lhtesztet 5db-os 2000ft.-és az tuti kimutatja.11.napon kellene elkezdeni, amíg nem lesz poz elég kétnaponta, aztán naponta is nézheted..
Ha pozitív egyből kell próbálkozni..mi ezt tettük 5 napig és valamelyik napon sikerült is. 2,5 év után így.
üdv 31 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Akkor lehetséges, hogy hosszabb a luteális fázisod, és így előbb van a pé-d. A ciklus matematikailag számol, ahogy általában te is, gondolom. Azonban tested jelzései azok, amik mérvadóak! ha te úgy tapasztalod, hogy ovus érzésed előbb van, mint ahogy a ciklus jelzi, akkor lehetséges nagyon is, hogy korábban van. nekem is korábban volt, amikor sikerült a baba!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! De ha a luteális fázis (ezek szerint) kb. 18 napos, az ugye nam baj?
2008. okt. 14. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!