Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes ha baratommal...

Lehetek-e terhes ha baratommal gumi nelkül csinaltuk de kihúzta időben?

Figyelt kérdés
Kb 2x csibaltuk így utana mindíg kotonnal. Tudom hogy az előváladekban is lehet sperma és amiatt félek. Ez kb egy hónapja volt tehát mar semmit nem lehet bevenni. Lassan meg kéne jönnie a napokban és barátom mikor tegnap ujjal csinalta nekem veres volt az ujja de nem jött meg. Szerintem nem menstruáció volt mert ma reggel nem volt verzésem. Ma el fogunk menni tesztért. Még mit lehetne csinálni? Csak értelmes valszokat kérek légyszíves!

2017. ápr. 10. 07:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
9-es: igen, 20-25 %, de hogy a kerdezo beleesik-e ebbe a szorasba, az bizony 50-50, azaz vagy igen vagy nem ;)
2017. ápr. 10. 09:39
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

50 %, vagy terhes vagy, vagy nem.

Szerinted ki tehet rola, hogy nem vedekeztetek ?

A szomszed neni?

Nembaj majd az abortusz utani gyotrelmes fajdalmak utan rajossz, hogy a te tested , neked kell vedekezni.

2017. ápr. 10. 09:40
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem tehetünk róla..ezen hangosab felröhögtem...amúgy lehet beágyazódási vérzés...
2017. ápr. 10. 09:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Kedves 9. egyböl azutani nap feküdtünk le hogy elmult a verzes.
2017. ápr. 10. 09:47
 15/22 A kérdező kommentje:
Es nyilvan tehetünk róla. Nem ugy ertettem hanem úgy hogy ott voltunk abban a pillanatban es nem gondultuk át. Igen tehetünk róla sajnalom hogy rosszúl fejeztem ki magam.
2017. ápr. 10. 09:51
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Persze hogy lehetsz. A Megszakításos Szex Nem Védekezés. Ha nem akarsz gyereket akkor Védekezz Normálisan. Évente 100 nőből 30 esik így teherbe. Azaz 30% esély de hiába mondjuk mennyi esélye van. Mert mi van ha Te pont bele esel abba a 30%-ba?
2017. ápr. 10. 10:10
 17/22 anonim ***** válasza:
96%
Már megint ez a hány százalékos baromság. Ha csak 0,5 % de te pont beleesel nem tökmindegy??? Gondolj arra hogy az ötös lottó ötösének megnyerési esélye 1:42 millióhoz, mégis időről időre elviszik...
2017. ápr. 10. 10:18
 18/22 anonim ***** válasza:

9es vagyok. Ha mensi után volt akkor nem olyan magy az esélye, ha normális a ciklusod.

Ettől függetlenül bármikor beletartozhatsz abba a kis %ba ahogy mások is mondják.

Az aktus utáb két héttel tesztelj egyet és ott már nagy eséllyel kimutatja.

Máskor védekezzetek, mert tuti neked sem jó ez a para és ha most nem is lettél terhes a kövi esetnél még lehetsz.

2017. ápr. 10. 11:12
 19/22 A kérdező kommentje:
Kedves 9.es köszönöm a válaszodat! És segítsegedet és igen eleg nehezen viselem de legalabb tanultam belőle és véletlenül sem lesz több ilyen.
2017. ápr. 10. 11:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Simán lehetsz terhes, máskor óvatosabbak legyetek, remelem az ijedségből tanultál, tudod a fiukat (egyes fiukat) csak a szex érdekli elsőként és utánna a védekezés és persze az aggódás ami most is van.

Legközelebb okosabb legyel, más mondja is van az öröm szerzeshez ha nincs megfelelő védekezés.

2017. ápr. 11. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!