Lehetek terhes?
A barátommal nem olyan rendszeresen, de van nemi életünk.
Normalisan vedekezunk óvszerrel.
Kb 1 hete o oralisan kenyeztettem en ot es ugye csokoloztunk meg minden aztan o kinyalt es mondjuk szerintem nem nagyon lehetseges az ,hogy igy teherbeeseek es emiatt nem nagyon aggodok.
Csak ugye decemberben vesztettem el a szuzessegem es januar februarban voltak koztiverzeseim meg kicsit masabb volt a ciklusom 29 naprol atalt 30-31 re de ez nem is olyan furcsa szerintem . es most a honapban nem volt. Attol felek ,hogy az a kozti verzes terhessegre utalt volna bár kozben megvolt rendesen es most jovohet szombatra varom (15.-re) azota furcsa erzesem van mintha a hasam novekedett volna vagyis olyan kereknek latszik lehet csak hiztam nemtudom meg azt is érzem ,hogy kicsit most meg vagyok puffadva suru feher folyasom van nem nagyom boseges de van azert.
Szerintem reszletesen leirtam a dolgokat es nagyon megkoszonnem ha valaki tenyleg megnyugtatna vagy tanácsot adna nekem előre is köszönöm további szép napot ! 18\L
Azóta nem volt közti vérzésem se márciusban se most lehet megsertett csak ott lent.bar majd elnezek a dokihoz.
Illetve óvszerrel védekezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!