Pozitív ovu teszt, de az orvos szetint nincs peteérésem. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Össze vagyok zavarodva. a 12. napon mentem UHra ,de akkor egy 5 és egy 6,5 mm tüszőt látott az orvos és clostyt írt fel. Ez tegnap előtt volt. De ettől függetlenűl minden nap csinálok egy ovu tesztet hátha.. igaz 20as. Ilyen látezik ?2017. ápr. 8. 19:43
2/5 anonim válasza:
létezik. ugyan ez volt velem. egy closti kúra segített.
3/5 anonim válasza:
Simán. Mert a hormonbetegségek egy része magas lh szintet okoz pl. Pcos. De azt a dokit lecserélném amelyik kivizsgálás nélkül clostyzik.
4/5 anonim válasza:
Milyen hosszuak a ciklusaid?Nem lehet h joval később van ovud?
5/5 A kérdező kommentje:
januárban volt az első clostis kúrám , akkor a 20. napon volt az ovu. (aminek hatására 35 napos lett a ciklus).Általában 28-30 napos szokott lenni.Nem értem mi történik, mert kétlem hogy pár nap alatt nőne annyit a tüsző ,hogy meg is tudjon repedni. Csak meglepett, mert az ovu teszt nem volt még soha pozitív :) (a clostin kívűl)
2017. ápr. 9. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!