Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?

Szerintetek mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Általában 32-35 napos ciklusaim vannak. Azt mondta a dokim hogy ez nem probléma. Peteérésem van, ultrahanggal szoktuk nézni. Most a pé-m március 22-e körül volt, ugye az is csúszik mindig. Most járok a ciklus 37. napjánál ilyenkor már meg szokott jönni azért. Semmi előjelét sem érzem hogy meg akarna jönni, pedig előtte nekem mindig fáj a cicim és görcsöl a hasam most meg semmi. Mikor teszteljek szerintetek? Várjak még? Félek hogy ciszta és azért nem jön meg.

2017. ápr. 7. 15:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha elmarad, akkor a legbiztosabb az eredmeny.
2017. ápr. 7. 15:28
 2/16 anonim ***** válasza:

Magyarul mar reggeli pisivel barmikor :)

1.

2017. ápr. 7. 15:29
 3/16 anonim ***** válasza:
tesztelj holnap , ha baba kimutatja !! :) ird meg aztan
2017. ápr. 7. 15:34
 4/16 A kérdező kommentje:
Holnap reggel akkor csinálok tesztet. Holnap elvileg 3 napos lesz a késés, ha 35 ciklussal számolok. Majd megírom mi lett az eredmény :)
2017. ápr. 7. 16:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Holnap már biztos eredményt látsz. Amúgy nem méred a hődet?
2017. ápr. 7. 16:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is 21.én, vagy 22.én volt peteérésem az ultrahang alapján és a 36. napon vagyok. Mára, holnapra nem várom. Ha azt veszed, hogy ovu után 14 nap múlva jön meg, akkor holnap kellene, vagyis nem kellene megjönnie. Megy a drukk, én is tesztelek holnap. Nekem 25ös tesztem van itthon.
2017. ápr. 7. 19:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Hőmet nem mérem. Most egyáltalán nem foglalkoztam a dologgal, nem stresszeltem magam, úgy áltam hozzá ha sikerül a baba sikerül, ha nem akkor nem. Sajnos ezelőtti hónapokban görcsösen akartam, most azt mondtan hogy elengedem ezt. Nekem is 25-ös tesztem van itthon. Drukkolok én is neked 🙂
2017. ápr. 7. 20:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Teszteltél? Nekem negatív. De a hőm fenn van és mensinek semmi jele:) 6. vagyok
2017. ápr. 8. 07:39
 9/16 anonim ***** válasza:
28-33 napos egy ciklusom. Március 1-én mensiztem utoljára és március 20-22-ke körül volt a peteérésem, mert úgy begörcsöltem, hogy kórházig jutottam vele. A nem várt napján, egy hétre és 2 napra a peteérés után 10-es teszttel negatívat teszteltem, rá egy héttel, kövi szerdán már 7 napos késéssel, 10-es teszttel gyönyörű pozitívat. Egy hét késés után egy 10-es teszt már kimutatja, ha terhes vagy.
2017. ápr. 8. 09:50
 10/16 A kérdező kommentje:

Negatív lett ma reggel sajnos. :(

Ha nem fog megjönni jövőhéten csinálok újat.

2017. ápr. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!