Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a terhességi...

Pozitív lett a terhességi tesztem de megjött a menstruációm. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2 hete csináltam egy tesztet (clear blue teszt) és azt mutatta hogy 2 hetes terhes vagyok. Tegnap viszont megjött a menstruációm. Először nagyon megijedtem hogy el fogok vetélni de ez nem az szerintem. Csináltam még egy tesztet egy olcsóbbikat és negatív lett. Fogalmam sincs hogy most mivan. Lehet hogy nem is vagyok terhes és csalt a teszt vagy terhesség alatt is megjöhet a menzeszem? Teljesen össze vagyok zavarodva. Angliába élek, voltam orvosnál azzal az indokkal hogy vérzek de azt mondták hogy pihenjek és nőgyógyászhoz meg május 1.én kaptam időpontot.

2017. ápr. 5. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenesetre csinálj mégegy tesztet.
2017. ápr. 5. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha kémiai terhessége lett volna akkor nem 2 hétre jött volna meg neki,
2017. ápr. 6. 06:33
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Én ezt nem nagyon értem. Az előző mensid márc 8án kezdődött és most újra pontosan egy hónap múlva megjött? Félidőben minek tesztelni akkor még csak az ovu volt meg.

Teljesen normális a ciklusod.

Viszont a pozi tesztet nem értem annyira. Ha a hónap közepén 2 hetet írt a teszt akkor előző mensi előtt egy késői pével lettél terhes. Viszont akkor sajnos ez egy vetélés volt, mert nem szabadna megjöjjön most.

Az ilyen kis terességnél nem mindig fájdalmas a vetélés.

Mindenesetre tesztelj még egyet de szerintem már nincs meg a baba. :(

(A teszt úgy mutatja a terhességet h mennyi idő telt el a megtermékenyüléstől ami kb a ciklus közepe, az orvos viszont az utolsó mensitől veszi így általában hozzá kell adni 2 hetet mert a ciklus közepén szokott lenni a peteérés/megtermékenyülés)

2017. ápr. 6. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Vagy kemiai terhesseg,vagy veteles volt. Ketto kozul biztos valamelyik. Nem vagy terhes.
2017. ápr. 6. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp menj el nőgyógyászhoz! Nem biztos, hogy vetélés lehetett ciszta is.
2017. ápr. 7. 14:02
 16/16 anonim válasza:
Valaki tud válaszoljon! februárba feküdtem le a barátommal de márciusba csináltam a tesztet és negativ lett márciusbaeg is jött! de most késik miért?
2018. ápr. 27. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!