Kb.6-7 hetes terhes vagyok. Pici vér volt a papiron. Lehet valami baj?
A nyákom volt olyan de tényleg egy kicsit. Nyáron volt egy misse ad-bom. Beakartam menni a kórházba de mindenki azt mondja ne menjek. Nálunk a vizsgálat a belső vizsgálattal kezdődik bocsi a kifejezésért 2 ujjal fel nyúl,utána uh
Félek ha így megvizsgál baj lesz. Nem görcsölök. Hétfőn akartam először orvoshoz menni. Ne bántsatok nem vagyok felelőtlen csak össze zavarodtam,hogy menjek vagy nem. És félek is.
Igen, volt ilyenem, es nem itt irogattam, hanem lelekszakadva rohantam az ugyeletre.
Mi az, hogy azt mondjak ne menj?
Ki mondja?
Es miert erdekel ki mit mond? Felnott no vagy ! ( elvileg ) es a gyereked eleterol van szo!
Egy missed ab után automatikusan adják a progipótlást a következőnél, főleg, ha vérzel. Én biztos nem várnék, nekem is volt egy missed ab-om, 4+3 napon már a dokinál ültem. Megvizsgált, de nem okozott semmi bajt. Sőt uh-t is csinált. Ha baj lesz, az a vérzéstől van, nem a vizsgálattól. A vérzés fenyegető vetélést jelent.
+ Irasd ki magad táppénzre és pihenj, bár gondolom, automatikusan veszélyeztetett leszel.
A ver sosem normalis! Foleg, ha mar volt vetelesed. Magatol nem fog elmulni..menj orvoshoz, hatha progeszteron potlas kell hogy megmaradjon a baba.
Mindenesetre az tuti hogy fekves, pihenes, magnezium. Es orvos lasson! Nekem azt mondta a dokim mindharom terhessegemnel, verzes, barnazas eseten azonnal menjek. Masodiknal szukseg is volt erre a tanacsra, sajnos hiaba mentem, elment a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!