Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek a menstruacio...

Teherbe eshetek a menstruacio utolso napjaiban?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Parommal a menstruaciom vegen (az az epp hogy megvolt mar) voltunk egyutt vedekezes nelkul. 03.02.an jott meg. Aztan most is 02.an (azthittem megjott) elkezdtem gyengen barnazni. Ez masnapra azaz mara erosebb szinu lett de barna szine volt es hat nem is sok. Ha pisiles utan megtorlom akkor meg rozsaszines a "verzesem"

En ugy tudom hogy menstruacio elott es utanna par nappal nem nagy eselye van a teherbe esesnek. De hat nekem meg akkor picit megvolt..

2017. ápr. 3. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A menstruacio az nem fogamzasgatlas. Teherbe lehet esni egesz menstruacio alatt.
2017. ápr. 4. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Második babám menstruáció alatt fogant. Sőt, a harmadik meg szoptatás alatt.
2017. ápr. 4. 06:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
csinálj tesztet, egy barátnőm így esett teherbe
2017. ápr. 4. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A ciklus bármely napján teherbe lehet esni.Vannak napok, amikor kevesebb az esély rá, de biztonságban soha nem lehetsz teljesen védekezés nélkül.Nem kiszámítható mikor következik be váratlan peteérés.
2017. ápr. 4. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Terherbe esni bármikor lehet!(az már más kérdés hogy mikor mekkora az esély rá) kivéve terhesség alatt!

Miért él nemi életet az aki ezt az egyszerű dolgot nem tudja?! Wáááááá

2017. ápr. 4. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!