Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb. 6 hónapja próbálkozunk a...

Kb. 6 hónapja próbálkozunk a párommal baba "ügyben". 2 hónapja késett a havim 2 hetet a teszt negatív lett, aztán megjött. Most megint nem bár még csak pár napja, de aggaszt az, hogy ennyire rendszertelen. Ez nem gond?

Figyelt kérdés
A másik, hogy a hőmérsékletem reggel még a 36 fokot sem éri el. Ez normális lehet?
2007. nov. 21. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A hőmérő biztosan nem jó, mert különben téged már a kihűlés veszélye fenyegetne! :) A higanyos megbízható ha a hónaljban méred, egy ellenőrzést azért megér.

Ha ennyire rendszertelen a menzeszed (akárcsak nekem), regisztrálj be a ciklus.hu-ra, az ott megadott naptármódszer szerint kicsit több esélyed van arra, hogy ne hiába járjatok a "céllövöldébe". Sokan lehúzzák ugyan, de sokszor fogalmuk sincs, milyen az hónapokig hiába próbálkozni...

2007. nov. 21. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyógyszert hagytál véletlenül abba? Ha nem és eddig rendszeres volt a menzeszed, menj orvoshoz. Rengeteg oka lehet, nem árt egy vizsgálat. Pszichés is lehet a nagy igyekezetben, stressz, idegeskedés... A baba sincs kizárva, van, akinek megjön!
2007. nov. 21. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
29%
az en hom mensi utan 35,6 ovulaciokor 36 utanna megint viszaesik,es digitalist es higanyost is probaltam egyebken t nem honaljban kell merni,hanem vegbel huvely vagy szaj,mert az a lenyege h a nyalkahartyat erintve adjon eredmenyt.nekem a rendszertelensegem 12 naptol 54 ig terjed,es nem gorcsoltem rajta megis terhes lettem sot most masodszorra is.emellett pcos es hiperprolaktinos voltam,szoval ha a baba jonni akar az jon is,de ha mar van hatraltato tenyezo, mint a rendszertelen mensi,nem kell akadalyozni az idegeseggel is.szerintem normalis es 1 ev utan kuldenek csak meddosegi vizsgalatra,addig meg van ido.probaalj meg kicsit kikapcsolodni es mikor nem is szamitasz ra megrkezik a zsebibaba.egyebkent ha ketsegeid vannak menj orvoshoz,o biztos jobban tudj mint itt a valaszadok,hiszen azert tanulta aszakmajat h gyogyitson es segitsen a raszoruloknak.
2007. nov. 21. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!