Gyereket szeretnék! Ennyitől lehetséges-e, hogy megfogantam?
37 éves nő vagyok. Olvasgattam, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni. A ciklusom 16. napján voltam. Aktus ugyan nem történt köztünk, mert kiszállt a srác, mivel egy másik lány miatt bűntudata volt. Csak megujjazott (kb. 5 perc), miközben én a péniszét simogattam. Előváladék kevés volt ugyan, de volt. Hogy került-e a kezére belőle, mikor a saját péniszét megfogta, nem tudom. Az enyémre talán kicsi, de mivel kevés volt, rögtön megszáradt. Benyúltam ugyan a hüvelyembe, nem tudom ez elégséges-e.
Előtte sokat volt pisilni.
Már összeolvastam mindent ebben a témában. 37 évesen én is tisztában vagyok vele, hogy mi kell a gyerek fogantatásához. De sok helyen azt írják, hogy ennyitől is lehet terhesnek lenni. Vagy ez csak riogatás egyesek részéről? Pasit nem szeretnék, de gyereket igen.
Ez vagy kamu, vagy egy rettenetesen buta no kerdese.
Spermas keztol nem leszel terhes igy, ugyanis nincs sem sebesseg, sem "vivoanyag", amitol bejut a szukseges helyre a sperma.
Szoval ettol kizart, hogy terhes legyel. Jard ki legalabb a kozepsulit, mert ugy latszik bioszra nem jartal be.
Szia,akkor lenne esély a terhességre ha betette volna mégha nem is megy el benned.menet közben csurranhatott-cseppenhet valami,de ez itt a gyakori kérdéseken ősrégi téma :). Olvastam a kommenteket és valóban több esélyed lenne ha elmondanád a partnernak hogy mit szeretnél.De ez a megszáradt,meg felnyúlok magamnak dolog..nem is tudom mit írjak erre. Megértem azokat a nőket akik tényleg el vannak keseredve és mindent megtennének egy gyerekért.Nem ítélkezem mert nem ebben a helyzetben vagyok,talán nem is annyira elítélendő ha tényleg a nő anyaságra vágyik és nem azért tesz ilyet mert valakin bosszút akar állni,vagy így akarja a másikat megfogni/zsarolni stb.
Bár olvastam itt a gykorik.olyat is aki fecskendővel akart magának gyereket csinálni....és volt ilyen sikeres is.na akkor leblokkoltam...
Azért merült fel bennem ilyen, mert olvastam az másik oldalon állók aggodalmát - akik még nem szeretnének gyereket, de előváladékos kézzel ujjazták meg őket. Néhol még a nőgyógyász is azt válaszolja, hogy van esély a terhességre (bár elenyésző, de megtörténhet). Nem tudom már kideríteni mi az igazság ebben.
Köszönöm azoknak, akik nem dobnak rögtön követ rám és megértik a helyzetemet. Próbálom a legjobbat kihozni belőle :) Valóban ez a szándékom. Néha elkeseredek és elég nehéz olyankor :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!