Melyikünkkel lehet a baj?
Szia.
Én azt javasolnám.hogy menj el vérvételre,é kérj vizsgálatot a női nemi hormonokra.TSH,FSH,LH,és a legfontosabb a Prolactin!!! Eza a hormon felelelős a tejelválasztásért,és ha ez nagyon magas,akkor viszont blokkolja a petefészek működését.A párodnak pedig valahogy finoman adagold be spermavizsgálatot.Bele fog menni,nyugi.Lehet,hogy ezen 2 vizsgálattal választ is kapsz a kérdéseidre.Esetleg próbáltál mmár ovulációs tesztet?énis úgy éreztem,hogy van pé-sem,de azért vettem ovu tesztet,és nem volt.Nálam a magas prolactin volt a gond.A dokim belőtte a rendes értékre,és első hónapban sikeresen volt a görbe esténk:)
Sok sikert,remélem seítettem valamt
Szia! Én elvileg teljesen egészséges vagyok, mégsem sikerült addig teherbe esnem, míg nem csak a peteérés napját tekintettük mérvadónak. Tehát az azt követő 2 napon is együtt voltunk és így már azonnal sikerült!
Ettől függetlenül én is ajánlom, hogy menj el vér- és vizeletvételre.
Fel a fejjel és sok sikert!
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat! Persze, h segítettetek. Most vhogy úgy éreztem, h ha minden együtt volt, és hogy hátha sikerülni fog. Izgatottan vártam, h mi lesz és semmi. És teákat is ittam/iszom, ahogy kell. Tegnap este megkérdeztem a páromat is finoman, h nem gondolja, h vmi gubanc lehet ott vele? Ő azt mondta, h nem, vele minden okés. elmegyek vérvételre, hátha az segít. Nekem is van olyan ismerősöm, akik két évig próbálkoztak és semmi bajuk nem volt. Már meddőségi központba is elmentek, aztán vhogy sikerült. De a második már nem sikerült (most már nem is foglalkoznak vele, igazából nem is akarják és így sem sikerül. Az első gyerkőc már 8 éves). Úgyhogy ezért szomorodtam el nagyon.
1 év után szerintem abszolút itt az ideje, hogy mindkettőtöket elkezdjék kivizsgálni. Nálad érdemes lenne hormonvizsgálatot végezni, a párodat pedig beutalhatná a nőgyógyász spermevizsgálstra!
Mi több, mint fél éve próbálkozunk. Én már voltam mindenféle vérvizsgálaton, párommal nemsoká megyünk andrológiára.
Kezdjetek el vizsgálódni, hátha valami egyszerűen orvosolható bibi az oka annak, hogy késik a gyermekáldás!
Szia.megint 1-es vagyok.
A teák biztos nem rossz dolgok,csak én sajnos nem hiszek bennük :(.Én a bizonyított orvostudományra támaszkodom.Nekem a dokim azt mondta szedjek e vitamint:Vitamin bioextra caps.100 mg
heti 2x1+ elevit.A dokim az egyik legjobb doki a környéken,én maximálisan bízom benn.Nagyon jó szakember.Próbáld meg,nekünk elsőre sikerült.:)
Az e vitamin segíti a sejtek regenerálódását+ erősíti az ivarsejeteket.Vény nélkül kapható 1500 Ft körül volt ha jól emléxem.Ja és apácskának is szedni kel!!!!! :)
A spermavizsgálathoz pedig ragaszkodj.Ha ő is akarja a babucit,nem lesz ellenére.Estleg ajánld fel,hogy "besegítesz" és akkor még oldottabb lesz a hangulata.Beviszitek egy kis üvegbe,és 5 perc múlva van eredmény.És lehet,hogy csak egy kis gyógyszeres rásegítés kell,úgyhogy eszedbe se jusson elkeseredni.
Pl.nem értem a dokid miért nem küldött el azonnal vérvételre.Nálunk az volt az első,és ki is derült mi a gond,így a továbbiakra sor sem került.
Sziasztok! Koszonom a kedves valszokat! Nagyon kedvesek vagytok. Egyebkent szedtem Bioextra E vitamint is! Csak en szedtem, de majd esetleg adok a ferjemnek is. Meg szedek Elevitet is mar egy ideje. Sot, Noni juice-t is ittam eleg sokaig, csak nagyon draga volt. Probaltam Alo verat is, most talan majd a Flavin termekeket probalom majd ki. De a vitamint folyamatosan szedem. Amugy en 28 vagyok, o meg 26. Szoval teljesen tanacstalan vagyok.
De nem adom fel! Koszonom a kedves biztatasokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!