Segítségetek szeretném kérni. Március 18. -án a peteérésem napján voltam együtt a barátommal, de óvszerrel védekeztünk. Szerintetek terhes lehetek?
20-22 között kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Csináltam terhességi tesztet, de negatív lett.
Viszont minden reggel erősen hányingerem van.
Édesanyám szerint biztosan nem lehetek terhes, de nem tudjuk biztosra hogy kiszakadt-e a gumi. 3-4 körül megint veszünk terhességi tesztet, és előre félek az eredménytől. Szerintetek terhes lehetek..? 14L
Fel kettokor netezel, szexelsz.
El tudlak kepzelni.
Nekem is van 14 evesem. Kozel sem ilyen, hala egnek.
A tojashej a hatsodon.
Nem tudom mi a probléma azzal, ha fél 2kor még fent vagyok. Nyugodtan írkálhat igazából, engem a vélemény nem érdekel. :)
Segítséget kaptam, itt lezárom.
Izék miatt?
Ha már a felnőtt próbál "oltogatni", akkor legalább már fogalmazz rendesen.
Izék..
Remélem a te "izéd" is olyan intelligens lesz, mint te.:)
Mellesleg, megjött a menstruációm, már el is múlt. Orvos szerint a sok stressz miatt nem jött meg 1 hónapig.
Köszönöm a segítséget az értelmesebb oldalnak, a másik fele pedig forduljon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!