Valaki aki rágörcsölt a baba témára és mégis viszonylag hamar összejött?
Rágörcsöltem, mert már elmúltam 30: azonnal hőgörbe, LH-teszt, teák, homeopátiás bogyók, minden elmaradt orgazmus (a férjem részéről) után sírógörcs, terhestesztek a vérzés előtt, ha egjött, akkor magam alá zuhantam stb. Mégis összejött a baba a harmadik ciklusban.
Most 7 hetes, és sír. :-)
:)
ezek szerint a férjed is rágörcsölt, nem csak te. az rossz lehetett :(
dettó ugyanez volt: kb. 1 hete próbálkoztunk, amikor dokihoz mentem. sejtheted, nekem se mondta, hogy máris terhes vagyok...
de én még bizakodom. ez az első - és egyben azt hiszem legnehezebb - hónapunk
Na jó!!!Én itt vagyok egy negatív példa!Amikor eldöntöttük,hogy babát szeretnénk elmentem nődokihoz!Szedem a magzatvédő vitamint és mondtam Én leszek az egyetlen nő aki nem görcsöl rá a babára,de ennek nagyon az ellentéte vagyok!Mikor nem bújtam állandóan a baba-mama oldalakat,akkor nem is görcsöltem rá annyira!De abban a hónapban sem jött össze a baba és azóta sem!:-(
Jó tudom,Te csak pozitív példákat akartál,de Én egy negatív példa vagyok,de sajnos az is van!És ahogy itt olvasgatok nem Én vagyok az egyetlen!
NEKED SIKERÜLT MÁR A BABA??
10.24-es vagyok!Nekünk már 5-6 sikertelen próbálkozás kipipálva!Igazából 5 hónapja próbálkozunk,de azért írtam,hogy 5-6,mert 6 hónappal ezelőtt annyira egymásnak estünk,hogy nem volt időnk védekezni sem,na akkor döntöttük el,hogy jöhet a baba!!De semmi azóta:-(
Nem tudom mi lesz sajnos már azon gondolkodom,hogy valamit kellene kezdenem!Én nem hőmérőzök,ovu tesztelek nem nézegetem a folyásom,nem iszok semmi féle teát semmi!Lehet el kellene kezdenem valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!