Ezzel árthattam a magzatnak?
Figyelt kérdés
A Barátnőm teherbe esett, még nem terveztük, de természetesen megtartjuk. Csak az a gond, hogy én cigizem(sajnos sokat szívok), és úgy lett terhes a Barátnőm. Az a kérdésem, hogy ezzel ártottam a magzatnak?
Barátnőm nem dohányzik.
2017. márc. 29. 17:45
1/10 anonim válasza:
Ha nem szívja a füstödet (pl. utcán vagy a lakásban), akkor valószínűleg nem ártottál.
2/10 anonim válasza:
Mármint ha a barátnőd nem szívja a füstöt...
(1)
3/10 anonim válasza:
Valamilyen szinten biztos ártalmas a spermiumokra és a barátnőd passzív dohányzása sem jó dolog. Szerintem kb. úgy mint a vegyszerek vagy a szmog, nem lehet kideríteni, pontosan mennyire ártalmas vagy bizonyítani, ha bármit okozott, hogy emiatt (is) történt, de biztos nem egészséges. Mostantól tedd le a cigit - ez a legjobb, amit tehetsz, ha a legjobbat akarod nekik.
4/10 anonim válasza:
csak a füsttel árthatsz a babára
amúgy a spermiumokra olyan hatással van a cigi, hogy károsítja őket, így csökken a férfi termékenysége, de ha a babát már összehoztátok, akkor az egyésszéges spermiumból sikerült, úgyhogy emiatt ne aggódj :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, főleg amit a 4. Válaszoló írt. Lefogom rakni a cigit, már eldöntöttem:)
2017. márc. 29. 19:24
6/10 anonim válasza:
Valamiért jobb kedvem lett a kérdésedtől. Csak úgy... jó volt olvasni hogy ennyire aggódsz és a szíveden viseled a baba sorsát. :)
7/10 anonim válasza:
Igen, utolsó!!
Nagyon cuki apuka lesz! :-)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ezt mondjátok!:))
2017. márc. 29. 21:45
9/10 A kérdező kommentje:
Ma volt a Barátnőm orvosi vizsgálaton, és minden rendben van a Magzattal:)) Megnyugodtam mostmár teljesen, hogy nem lett baja az én hülyeségem miatt...
Köszi a válaszokat!:)
2017. márc. 31. 18:45
10/10 anonim válasza:
Örülünk neki! A legjobbakat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!