Kiszakadt óvszer. Ezek már a terhesség tünetei lennének?
Kicsit bonyolult kapcsolatban vagyok valakivel...
Sosem volt párkapcsolatom viszont 21 voltam már és át akartam élni a testi örömöket...
Tavaly decemberben lefeküdtem az egyik nagyon jó barátommal akivel megbeszéltük az lesz az első és utolsó alkalom, hogy lefekszünk egymással de a "kapcsolat" még mindíg tart.
Az egyik alkalomkor kiszakadt az óvszer, de azt mondta pont akkor amikor kivette nyugodjak meg, de én azóta is parázok...
A menzeszemmel mindíg voltak gondok volt, hogy nem jött meg időben, most sem viszont mostanában sokszor van hányingerem nem csak reggel akkor is ha pl: kávé, vagy bizonyos ételek illatát megérzem. Ez talán a terhesség tünetei, vagy csak ráparázok?
21L
Hát... szerintem csinálj egy tesztet. De két kérdést engedj meg. 1, ha mindig gondok voltak a menzeszeddel, miért nem mentél orvoshoz? 2, Amikor kiszakadt, utána miért nem mentél sürgősségi fogamzásgátlóért? Lehet akkor nem kéne most ennyire paráznod...
21N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!