1 csík vagy 2? Az eredeti képet és a negativba átszerkesztett képet is linkeltem.
2017. márc. 29. 11:54
11/22 anonim válasza:
Én látom de nagyon nagyon halány
13/22 anonim válasza:
11 mit latsz? Itt es masik forumon ne latja senki..ne kelts hiu remenyeket :(
14/22 anonim válasza:
Nem irtam volna ilyet ha nem látnám . Tudom milyen ez mert mar lassan 7 éve varjúk a kis szerelmünket .
15/22 anonim válasza:
Nekem volt már ennél láthatóbb halvány pozim és mégse lett baba... Ezen ha nagyon akarok látok valamit, de ez negatív teszt és ne is agyalj rajta... ha már késik akkor egyértelműen negatív.... ha nem késik akkor meg várjál még pár napot...
16/22 anonim válasza:
Szia! Én nem akarok reményt kelteni , ahogy előttem írtàk, de kinagyitva telefonon én is látom mindkét képen
17/22 anonim válasza:
En is látom kinagyitva telefonon
18/22 anonim válasza:
Csak haluzzátok, hogy látjátok.
19/22 anonim válasza:
Ez szokott lenni, egyvalaki latja es hopp hirtelen minden utana iro latni kezdi, magic!
Csinalj par nap mulva megegyet.
20/22 anonim válasza:
Meg mertem volna esküdni, hogy negativ. De megnéztem mégegyszer. Tényleg mintha ott lenne, de annyira mintha, hogy szint nem is látok. Ha nem jön meg, ismételd 2 nap mulva. Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!