Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy kimarad a...

Létezik, hogy kimarad a peteérés Closty mellett?

Figyelt kérdés

Második Clostys hónapomon vagyok, és úgy tűnik, semmi! 16. ciklusnapomon járok, tegnap még mindig cak 16 mm-es volt a petém, a hőm tartósan lenn van! A múlt hónapban sikeres ciklusom volt, 24 mm petesejt, mesterségesen megrepesztve!

Valakinek valami ötlet vagy tapasztalat?

2008. okt. 13. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:
A mult honapban akkor nem is sikerült a babó? A Clostytol nem késett a menzid? És miután elmentél dokihoz, megint clostyt irt fel? Vagy most is megrepeszti? Párodat kivizsgálták már? Sztem attol van peteérés, annak mindig kell lenni, hol az egyikben, hol a másikban! Sztem! Dokid mit mond?
2008. okt. 13. 07:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban nem volt semmi, rendesen megjött, sőt nem hogy késett, hanem hamarabb megjött! A páromat már kivizsgálták, semmi baja! A dokim azt mondja, hogy előfordul, hogy vannak olyan hónapok, mikor nincs peteérés, csak azt nem tudom,hogy Closty mellett is előfordulhat-e?
2008. okt. 13. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első hónapom nekem is sikertelen volt, abszolut nem volt érett pete. Most lesz majd a második hónap és a héten kell megjönnie a menzimnek.
2008. okt. 13. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!