Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5. dpo tol már lehet, van...

5. dpo tol már lehet, van értelme jóstesztelni?

Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs, akkor még csak osztódó, lebegő zigóta van, ha van. 8-10. Dpo-tól kezdd el az LH sorozatot, ha hiszel a jóstesztelésben.
2017. márc. 28. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem, semmi ertelme.
2017. márc. 28. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a cél, hogy csalódj, akkor van értelme
2017. márc. 28. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Minek? A 10 napon ágyazódik be...
2017. márc. 28. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
10-12.-tol van ertelme. A josteszt egy baromsag! Ha valoban lenne haszna, csak azt hasznalna mindenki, senki nem varna a menzeszig.
2017. márc. 28. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl.csont nega volt az lh teszt amikor a hcg fullosan pozitiv lett. Onnan tudom h koran volt es melle nyúltam a tesztnek....
2017. márc. 29. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták 10. naptól érdemes kipróbálni, de csak, ha nem félsz a csalódástól.

Alapvetően értelmetlen mivel van akinek mensi időben is pozitív mégsem terhes és van aki terhes még is hómező az LH tesztje....

Én is poénból egyszer kipróbáltam mensi előtt 1 nappal, hómező volt még halvány csík se jött ki nemhogy pozitív lett volna.

Amikor terhes lettem akkor sem jósteszteltem, viszont volt halvány pozi hcg tesztem és mivel maradt otthon ovu teszt ezért kipróbáltam... 2 nappal mensi előtt majd leugrott a két csík róla, ráadásul délutáni vizeletből.

De jelzem nem jósteszteltem csak meglestem mit mutat.

Szóval ahogy érzed :) De alapvetően szükségtelen, bizonytalan és pénzkidobás akkor is ha vaterás :D

22hkm

2017. márc. 29. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!