Szerintetek a menszesz előtt van nekem általában ovulációm (PÉ-m) vagy egyáltalán nem volt még a csatolt görbém szerint?
Ez az első görbém, vagyis április 13-tól mérem, amikor elkezdődött a ciklusom. Szerintetek, ez milyen? Én azt gondolnám, nem volt peteérésem, de a fertility.com először a 14.napra, majd most a 27.napra tette az ovumat.
Bevallom őszintén, jobban örülnék, ha nem lett volna most peteérésem, mint azt, hogy valóban 27-től van, mert akkor majdnem beleesek a menszesz időpontjába.
Mert az előző hónapban is a menszesz alatt volt a hőm 36,5-36,6. Utána alacsonyabb. Most megint magasabb és hamarosan meg kell jönnie. (17.körül, mert az előző ciklusom 34 napos volt)
Volt valaki olyan, akinek menszesz előtt volt ovuja és hormonos vagy egyéb gyógyszerekkel ki kellett tolnia a menszeszt, hogy legyen idő a beágyazódásra? Vagy nekem még nem kell ezen aggódnom!
Bocsánat, a sok kérdésért!
koszonom a valaszt. Mivel az elozo ciklusom 34 napos volt, ezert korainak tartom 13-14. napon levo ovulaciomat.
A fertlity attette az ovumat aprilis 24-re, miert?
(angol billentyuzetem van, ezert irok ekezet nelkul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!