Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív?

Szerintetek ez pozitív?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy hol tartok a ciklusomban. Utolsó menstruációm január végén volt. Voltam dokinál azt mondta, hogy most egy kimaradt. Fáj a cicim ezért előttem egy tesztet. De most nem tudom, hogy mi van. Lehet, hogy a közeledő ovut mutatja?

[link]

2017. márc. 27. 18:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! de csak x-epil tesztem van itthon. Ha ez ilyen halvány, vajon az kimutatja?
2017. márc. 27. 20:04
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Baromi halvanyan latni a fuggolegest is a vizszintesen, en latom telefonrol csak tenyleg piszok halovany.

Tesztelj ket nap mulva masikkal is.

X-epil sokszor alpozitiv, pl ma is irt egy lany akinek a tegnapelotti x-epiljet pozinak latta mindenki halvanyan, hogy megjott neki. De mar neki is tobben leirtuk, hogy probalja mas teszttel..

2017. márc. 27. 20:15
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
Ez jobb kép és látom is!De csinálj 2nap múlva másikat!Drukk!
2017. márc. 27. 21:00
 14/23 anonim ***** válasza:
1.voltam ;)
2017. márc. 27. 21:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Én is látom,de a sajátomon is láttam és nem voltam terhes :( sosem szerettem ezt a fajta tesztet,inkább ami "csíkkal jelez" :) mindenképp ismételj,ez kicsit becsapós teszt,többször is olvastam már falls poziról.Kivánom hogy szépséges 2csíkos teszted legyen!
2017. márc. 27. 23:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem az xepil 5 nap késésnél reggeliből szinte nem is látszott, de a nagyon-nagyon halvány is csak időn túl jött ki. A rossmannos meg délutániból erős pozitív lett...
2017. márc. 27. 23:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Nem csináltam meg az x-epilt. Ma veszek valami más tesztet. Mindenképpen jelentkezem a következő teszttel is. Szép napot mindenkinek! 😊
2017. márc. 28. 06:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Mindenki szidja, pedig a Predictor early egész jó teszt, én azzal teszteltem az esedékes mensi napján erős pozitívat. Ellőttem mellé egy x-epilt is, nagyon halvámy volt. 3 hónapos a kislányom, szóval tuti nem tévedett.
2017. márc. 28. 07:14
 19/23 anonim ***** válasza:
En is látom
2017. márc. 28. 14:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Nagyon mérges vagyok. Csináltam egy corax tesztet és még a controll csík sem jött ki. Ez az én formám. Hétvégén tesztelek legközelebb, addig már megmutatja a tutit.
2017. márc. 29. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!