A barnás folyás is jelenthet babát?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést olvastam már, de mindenkinek az esete más,ezért én is megkérdezném. Szóval 3 napja késik, 9-én kellett volna megjönnie, aznap semmi, csináltam egy tesztet neg. lett. 10-e óta meg nagyon kevés, barnás krémes folyásom van. A reggeli hőm hüvelyben 36,8-36,9 a napokban. Előtte 36,5-36,6 volt. Viszont hónaljban hagyományossal meg elég alacsony. Egyfolytában mensis görcseim vannak álandóan azt gondolom, hogy na majd holnap biztos megjön, annyira egyértelmű volt a teszt. Ki kellett volna már mutatnia , nem? Pé-m előbb volt mint félidő, ezért gondoltam, hogy biztos igazat mutatott.2008. okt. 12. 22:47
1/4 anonim válasza:
Várj még pár nap, és tutira kiderül. Egyértelmüen, ha egy hetet késik, akkor van rá esély.amúgy lehet barnázás, van akinek még meg is jön, mert a szervezet emlékszik a menstruációra, de ez nagyon ritka....kitartás
2/4 anonim válasza:
Szia! Sztem vegyél egy másik tesztet is, leheth. az előző csak tévedett! De leheth. a menzid készül jönni, de az is lehet hogy babás vagy,csak a teszt azért nem mutatta ki mert kevés a HCG-d a vizeletben, de ha továbbra sem jön meg, menj dokihoz! Említsd meg neki!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ma reggel se jött meg, csak még mindig ez a sötétbarna folyás van meg. Hőm 36,8 volt megint, már abból is gondoltam, hogy ma se lesz semmi. Viszont görcseim nincsenek. És olyan előfordulhat, hogy mivel júniusban hagytam abba a fogigátlót, hogy csak hormonális változásokon megyek keresztül és mensi helyett ez a pár napos barnázgatás van?
2008. okt. 13. 08:54
4/4 anonim válasza:
Én az első válaszoló vagyok. Nekem 5 ciklusom telt el a tabletta elhagyása után, mire sikerült teherbe esnem, de van akinekmár az első hónapban sikerül. ezt nem lehet sajna biztosra mondani. Nem lehet tudni, hogy a te szervezeted, hogy reagál a tabletta kiürülésére. nekem egy nődoki mondta, hogy ha valakinek megjön a gyógyszer elhagyás után, az azt jelenti, hogy ürül ki a hormon a szervezetből...Kitartás, mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!