Mikor kezdjem a Duphastont? Hőgörbe csatolva
Sziasztok!A dokim Duphastont írt fel mert mensi előtt kb.10nappal elkezdek barnázni.A 14cn-tól 25-ig kéne szednem,de nekem kb.16-18cn között van ovum,mivel 32nap átlagba a ciklusom.Ez a 4.hó hogy babát szeretnénk és elgondolkodtam,hogy ha a 14cn-on kezdeném és mrg nem történt meg az ovu,akkor az nem jó mert megakadályozhatja...Ma vagyok a 16.cn-on és 3-4napja érzem a peteéréses fájdalmat.Akkor ma vajon elkezdhetem,már nem kavarna be ha elkezdődött?Van sok One Stepes(25-ös) LH tesztem de full efy csíkos,vagy épphogy halvány kettő.Múlt hóba is végig nega volt...Úgyh sajnos erre nem alapozhatok de a hőmet mérem.
Aki tapasztalt ebben,kérem segítsen! Nem akarom későn sem elkezdeni,nehogy ezért ne tapadjon meg a baba de korán sem,nehogy megakadályozza az ovut.
Szia! Mint mondtam, az a baj, hogy egyértelműen csak utólag olvasható le. :( A hőleesés, ami volt lehet az ovu miatt, de lehet simán egyszerű hőingadozás is, hogy próbálkozik a szervezet a repesztéssel. Ez az, ami csak napokkal később látszik a hőből.
Mivel elindult fölfelé és ilyenkor szokott lenni az ovud, szerintem jobb híján kezdd el szedni a Duphastont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!