Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz az hogy aki évekig szed...

Igaz az hogy aki évekig szed fogamzásgátlót, és amikor abbahaggya akkor hamarabb teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, akinek sikerül, de van, akinek annyira elvékonyítja a méhnyálkahártyát, hogy ha meg is termékenyül, nem tud megtapadni. Van, amelyik gyógyszernek ki kell ürülnie, és van, amelyiknek nem. Szóval elég komplex a kérdéskör.
2010. máj. 11. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Elvileg igaz, az első hónapban rögtön teherbe lehet esni, viszont sokszor ezek a babák el is mennek, nem tudnak megtapadni. Ezért mondják, hogy fogigátló után érdemes pihentetni a szervezetet 2-3 hónapig. Legyen 2-3 rendes mensi, ne a gyógyszeres mensi, és utána jöhet a baba.
2010. máj. 11. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nekem 3 évi fog.után 2 hónap és baba 10év után 8 hó és baba!
2010. máj. 11. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
szia 5 év után 3. hónapban sikerült a baba
2010. máj. 11. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
4 év gyógyszerszedés után fél évig meg sem jött a menstruációm. Én nem eshettem volna teherbe, bár akkor még tervben sem volt. Azóta már sikerült. :)
2010. máj. 11. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
én 11 évig szedtem bogyót,azt mondta a doki,lehet fél évig meg sem fog jönni.ehhez képest júni4.-én abbahagytam,8.-án megjött,és 22.-én teherbe estem:)ma már egy 8 hetes gyönyörű kislány anyukája vagyok,aki napra pontosan március 15.-én,kiszámolt napon született:)
2010. máj. 11. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
7 evig szedtem, 3 eve nem jon a baba. :(
2010. máj. 12. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!