Lehetek terhes?
Sziasztok!
Barátom a hüvely külső részére a csiklóra élvezett el/rá élvezett(nem bennem ment el!) Utána semmilyen ujjazás nem történt. Nedves törlőkendővel töröltem le egyből. Az aktus maga pedig óvszerrel történt. A legutóbbi menstruációm időpontja: 2017.02.17-22.-ig tartott.. És a szexuális együtlét pedig 02.25.-én történt. 2 db terhességi tesztet is csináltam(x-epil). Mindkettő negatív lett. 03.16-17.-e környékén kellett volna megjönni. Most még nem jött meg a menstruációm. Kezdek eléggé ideges lenni. Lehetek e így terhes?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én mindig azt ajánlom a barátőmnek, hogy ne arra gondoljon, hogy "terhes", hanem arra, hogy minden rendben, és láss csodát másnapra mindig megjön neki. Volt már, hogy elszakadt a gumi aktus közben, szóval még így sem volt baj. Egyébként úgy tudom egy meleg fürdő tud segíteni ezen.
21/F 18/L
Köszönöm a gyors válaszokat!!
Egy kicsit megnyugodtam. :)
Igen, a meleg fürdő nem enged teherbe esni. Nem is lesz soha terhes senki, aki meleg vízben fürdik, csak azok, akik hideg vízben fürdenek.
Sőt: a gondolat megoldja, főleg, ha egy egy pasi mondja. Ne gondolj rá és már nem is terhes.
Facepalm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!