Ma reggel teszteltem pozitívat! Nem merek örülni még, mert már volt egy spontán vetélésem 2009. december elején! Most 2010. április 10-én jött meg utoljára. Szerintetek mikor menjek el orvoshoz, mikor lát már valamit biztosra?!
Figyelt kérdés
Szörnyen fáradékony vagyok, egész nap tudnék aludni!a hasam pedig folyamatosan feszül és olyan, mintha fel lennék fúvódva! Szerintetek normális ez?2010. máj. 11. 17:26
1/7 anonim válasza:
Szia!Szerintem minimum 3 hetet várni kell az orvossal.Tapasztalat!Ha pozitív lett a teszeted akkor már valaki készülődik! :)Nekem olyan érzésem volt mintha megakarna jönni,fájdogált a hasam,a derekam,átbírtam volna aludni az egész napot.
2/7 anonim válasza:
Nekem április 11.-én jött meg, én még várok másfél hetet, és megyek orvoshoz. Valaki többet javasol, de nem bírok tovább várni. :) Akkor már biztosan látszik valami. Drukkolok neked, szerintem nem lesz semmi baj, nekem is állandóan feszül a hasam, és kicsit fájdogál.
3/7 anonim válasza:
Szerintem 6 hétnél előbb nem nagyon érdemes menni.Még várhatsz egy kicsit,ha kibiród addig.Gratulálok!
4/7 anonim válasza:
Ha vetélésed volt és nincs görcs-vérzés-barnázás 1hét késés uán menj,mert biztos kapsz hormon gyogyszert a vetélés miatt!Gratulálok a babához:-)
5/7 anonim válasza:
Nekem ápr. 13-án volt meg utoljára,és vasárnap lett pozitív a tesztem. Nekem csütörtökön már mennem kell uh-ra,mert ha méhen belül van,akkor kapok terhességmegtartó hormont,a kislányom születése előtt volt 3 vetélésem.
6/7 anonim válasza:
Szia
Nekem is decemberben volt az első vetélésem akkor azt mondta a doki hogy amint + teszt akkor azonnal menjek mert gyogyszeres támogatás kell majd. Március 7.én teszteltem megint + és akkor meg a dokim volt szabin azért nem tudtam el menni a dokihoz március 14 .én elment :-( Már bánom hogy nem mentem másik dokihoz. Szerintem hívd fel és kérdezd meg hogy ő mit gondol és ne várj. Ez tapasztalat. Amúgy gratula és vigyázz magatokra
7/7 anonim válasza:
Szia
Mi a helyzet veled? Minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!