13dpo pozi teszt, de továbbra is mensi szerű érzésem van?
Figyelt kérdés
Ez normális vagy akár meg is jöhet? Picit érzékenyek a melleim oldalt és alul. Más "tünetem" nincs. Érdemes tesztelnem még egyet majd?
Mensi elott is igy erzem magam mint most (meg mint egy hete) leszámítva a mell érzékenységet!
2017. márc. 21. 12:38
1/7 anonim válasza:
Bármi lehet még. Várd ki a nemvárt napot, és akkor tesztelj.
2/7 anonim válasza:
Mensi előtti érzés terhesen is van.
3/7 A kérdező kommentje:
15.dpora nem varom akkor tesztelek egyet. Duphastont szedek
2017. márc. 21. 13:14
4/7 anonim válasza:
Ne aggódj teljesen normális amit érzel, és még érezni is fogod egy ideig. Ha téged megnyugtat tesztelj még, de a terhesség elején ez szokott így lenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyszer még mindenképp szeretnék mert regota bevan keszitve egy clear blue digitális.:) köszi!!!:)
2017. márc. 21. 16:19
6/7 A kérdező kommentje:
Ha fekszem a hasamon akkor szúr hol a bal, hol a jobb felem . Kellemetlen. Lehet h mégis megjön reggelre...:( :((
2017. márc. 21. 21:52
7/7 anonim válasza:
A digi tesztel várj szerintem nekem már mindegyik tesztem pozitív volt mikor az negatív,pedig terhes voltam. Nyugi én is azt hittem meg fog jönni, de nem jött most 14 hetesek vagyunk. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!