Ketteske kérdése:
Most akkor van pé-m vagy nincs?
Figyelt kérdés
A 13. naptól csinálom az ovu teszteket, most vagyok a 20. napnál és mind negativ lett. A hüvelyváladékom viszont olyan, ahogy a nagy könyvben meg van irva. 10. nap körül fehér, krémes, aztán ez kezd egyre folyósabb és átlátszóbb lenni, és a 16. nap körül már tojásfehérjére hasonlit. A tesztek viszon negativok. Ilyenkor mi van? A tesztben bizzak vagy a testemben?2008. okt. 12. 17:16
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy a ciklusaim 28 naposak, és a hormonjaim is rendben vannak.
2008. okt. 12. 17:18
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
nekem volt olyan hogy 32 napra jött meg a menzim ,és volt a 15 nap tojásfehérje nyálka,és a doki mégis aztmondta hogy nemvolt peteérésem. de szerintem egy papirdarabban nemlehet teljesen bizni. tudom hogy jok meg minden de mégis csak egy papirdarab. szerintem ő is tévedhet. ha megmérnéd a hődet az is elárl valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!