Megnéznétek a tesztem? Ez már pozitív?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a 14. dpo-on és ilyen lett. Később volt most ovum mert hétfő szerda körül kellett volna meg jönnie 26-28 naposak a ciklusaim.De 4-én volt ovum. Szerdán csináltam egyet hát nagyon minimálisan látszott. Ezen jobban látszik.Fog szerintetek erősödni? Vagy ez még nem jelent semmit?Első baba így nem tudok mihez viszonyítani.Köszi lányok2017. márc. 19. 10:18
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor is így volt. Erről nem szeretek beszélni. Nem gondoltam,hogy belém fognak kötni egy egyszerű kérdés miatt. Ezért emlitettem meg nektek. Ennél halványobb volt a csík mikor spontán elment. Mindegy hagyjuk nem kell válaszolni inkább mert én nem szeretnék vitázni senkivel.
2017. márc. 19. 11:46
12/17 anonim válasza:
A kerdesed az, "fog szerintetek erosodni?"
Csak gondolj bele kerlek, mennyire abszurd a kerdes.
Nem is volt vetelesem sajnos, tudom mit erzel, de amikor halvany pozi lett, maximalisan tisztaban voltam vele, hogy nincs a vilagon az az ember, aki megjosolja nekem, hogy erosodik-e a tesztem majd.
13/17 anonim válasza:
Javitok: "NEKEM is volt vetelesem sajnos"
14/17 anonim válasza:
ne idegeskedj nem tesz jót most neked,hagyd a farncba a negatív embereket...:) gratulálok,remélem egyszer nekem is lesz egy ilyen tesztem :)
15/17 anonim válasza:
Ha volt már vetélésed, és missed ab-od is, akkor valószínűleg láttál már életedben pozitív tesztet... Megerősítés kell.. hűha, itt most megkaptad vadidegen emberektől, remélem sokra mész vele, észlény...
16/17 anonim válasza:
utolsó igazi bunkó paraszt vagy. remélem az élettől megkapod majd a magadét amiért igy viselkedsz. gusztustalan vagy
17/17 anonim válasza:
16-os! ne aggódj, már megkaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!