Most melyik a jó eredmény? Lett egy poz. és egy negatív tesztem.
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem,azóta egyszer már megjött a menses. most 4 napja kellett volna megjönnie....nincs semmilyen terhességi tünetem...nem védekeztünk..2008. okt. 12. 16:03
1/11 anonim válasza:
Pozitív irányba nem téved a teszt.
Vagy baba miatt van hcg a szervezetdben, vagy hcg tartalmú gyógyszert szedtél, vagy cisztád, miómád, stb van. A legvalószínűbb a kistesó. :-) Gondolom, szerinted is.
2/11 anonim válasza:
Milyen teszt lett pozitív, és melyik negatív? Vagy ugyanazt a márkát használtad? Mindegyiknél reggeli első vizeletből teszteltél?
3/11 A kérdező kommentje:
2 fajtát használtam, meg nem tudom már mondani melyikeket, 25-ös érzékenységű volt mindkettő...
2008. okt. 12. 16:50
4/11 A kérdező kommentje:
gyógyszert nem szedek,cisztáról nem tudok..
2008. okt. 12. 16:50
5/11 anonim válasza:
szerintem is baba!gratula. akartátok?
6/11 A kérdező kommentje:
szeretnénk kistesót, de csak fél év mulva terveztük. De összetehetem a két kezem,mert szerencsés vagyok,sajnos elég sok nőnek kell éveket küzdeni, h terhes legyen.
2008. okt. 12. 17:18
7/11 anonim válasza:
Így igaz! Én is a "küzdők" táborába tartozom.
8/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem csinálj egy harmadik tesztet, és mindenképp reggel! Gratulálok, ha máris sikerült a kistesó!! :) Dory
9/11 A kérdező kommentje:
3.teszt:pozitiv
2008. okt. 13. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!