Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan és pontosan hol fáj a...

Hogyan és pontosan hol fáj a mell, mikor valaki babás lesz? A Duphaston befolyásolja ezt?

Figyelt kérdés
Nekem még 2-3 nap a nemvártig. A melleimben bizsergést érzek, főleg a bimbókirányából. Néha szurkál is benne.Délelőttönként szoktam émelyegni. Aki szedett Duphastont, voltak neki tőle ilyen tünetei? Én ebben a ciklusban a 10-25-dik napon Duphastont szedtem, az 5-9-dik napon pedig Clostit. Talán ezek a bigyók okoznak ilyen tüneteket? Kinek mi a tapasztalata?
2008. okt. 12. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Mielőtt kiderült volna, hogy terhes vagyok kb. 10 nappal kezdtek el feszíteni a mellim, főként kétoldalt.

Duphastont a 12. hétig szedtem (vérzés miatt), pont abban az időben amikor amúgy is majd le szakad a mell.

2008. okt. 12. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a Duphastontól nagyon fájtak a melleim és megjött. Úgyhogy okozhat ilyet.
2008. okt. 12. 17:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha valakinek még van tapasztalata várom a továbbiakat. Sajnos tartottam tőle, hogy a Duphastontól van nálam is.:(
2008. okt. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!