Lehetek így terhes szerintetek?
Figyelt kérdés
Januarban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset, és azóta óvszerrel vedekezunk a baratommal, (mindig megnezzuk utanna h nem szakadt e ki úgy h vizet ontunk bele). Februarban meg is jott rendesen, most viszont kesik mar egy par napja, es hiaba görcsöl nagyon a hasam eddig még nem jött meg. Bár a ciklusom sosem volt pontos, azért egy kicsit aggódok.2017. márc. 16. 15:40
1/7 anonim válasza:
Csinálj tesztet és kiderül, barmi lehet!:)
2/7 A kérdező kommentje:
Fogok h nem jon meg meg egy par napig, de egybekent sose tudtam elkepzelni, hogy ha nem szakad ki a gumi, hogy lehet valaki terhes. Vagy kedves első válaszoló hogy ertetted azt hogy bármi lehet?
2017. márc. 16. 16:05
3/7 anonim válasza:
Az ovszer se nyujt 100% vedelmet
4/7 anonim válasza:
Lecsúszhat az együttlét alatt, vagy kifolyhat a sperma az óvszerből például. Nem csak az az opció van, hogy lyukas.
Ahogy írták már: egyik fogamzásgátló sem nyújt 100%-os védettséget.
5/7 A kérdező kommentje:
De azt csak észre lehet venni, ha lecsúszik vagy kifolyik. Tehát úgy értem ha nem történik ilyen
2017. márc. 16. 17:16
6/7 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem inkább fogigátló abbahagyása utáni zürzavar van még.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, mert a hasam is erősebben görcsölt mint szokott, pattanasok is előjöttek és még a hajam is hullik. Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 16. 17:38
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!