Lehet baba? Első gyerek lenne
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom. De csak szombat reggel akarok tesztelni, mert akkor ér haza a kedvesem, és vele együtt szeretnék izgulni, és akkor már biztos lesz, hogy valamitől késik. A méhszájamat alig érem el, és kemény. A hüvelyváladékom rózsaszínes, nyúlós, de kevés. Nem érzek semmit, se terhességi tünetet, se beágyazódási tünetet, se menstruációs tüneteket (pedig ezelőtt mindig éreztem előtte 2-3 nappal az alhasi görcsöket, meg a mellfeszülést). Szerintetek mi lesz belőle, mensi vagy baba?2017. márc. 15. 21:07
1/5 anonim válasza:
Bármi lehet. Majd szombaton reggel kiderül.
De ezek az önvizsgálatok miért jók, hogy a méhszájadig nyúlkálsz, és vizsgálgatod? Semmi értelme.
2/5 A kérdező kommentje:
Sosem szoktam ilyeneket csinálni, de a mai szexuális aktusunk fura volt, mert nem nagyon éreztem hogy hozzáütődik a kedvesem pénisze a méhszájamhoz. Ezért fura volt, és muszáj volt megnéznem mi a helyzet odabenn. Hidd el, eü-ben dolgozom, nem szoktam felnyúlkálni magamnak, ovulációs tesztet használunk :-) Egyébként meg rendesen lefertőtlenítettem a kezem bőrfertőtlenítővel, és csak azután nyúltam fel.
2017. márc. 15. 21:27
3/5 anonim válasza:
Szintén egészségügyben dolgozom, de akkor sem látom értelmét.
4/5 anonim válasza:
Hát a rózsaszínes hüvelyváladék szerintem vérzésre utal (bár én nem dolgozom az egészségügyben, viszont elég régóta menstruálok).
Szóval szerintem ne éld bele magad.
5/5 anonim válasza:
Rozsaszines valadek az veres folyas, valoszinuleg meg fog jonni. Terhessegnel ugyanis nem jelent jot..
Extrem ritka esetekben van persze hogy terhesseg, de senki nem lat beled szoval vagy terhes vagy, vagy nem, teszt majd kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!