Tesztelhetek a 10-11 dpon?
Figyelt kérdés
Ti teszteltetek koran pozit? Erdekel mert ha pozi akkor szuksegem van duphastonra , mert a nemvart napja utani napon elfogy ami hetvege lenne nemtudnek dokihoz menni receptert.#teszt #11dp
2017. márc. 15. 10:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább 12. dpotól van értelme. Teszteltem 10. dpon mert kellett utro de negatív lett. 12. dpon lett halvány pozitív. Szerintem megpróbálhatod de inkább 11. dpon, max negatív lesz.
2/3 anonim válasza:
Tesztelni tesztelhetsz, ertelemszeruen 2 eset tortenhet:
1. pozitiv es orulsz
2. negativ szoval megismetled par nap mulva
Ha olyan kifejezesekkel tisztaban vagy, hogy "dpo", akkor biztos azt is tudod, hogy van akinek mar 9-10. dpo-n pozi volt a teszt, valakinek meg csak verzes kimaradas utan napokkal. Erre is, arra is sok pelda van itt gyk-n nap mint nap.
3/3 A kérdező kommentje:
Hat igen ,csak nemtudom mit tegyek ha 10dpo reggelen pozi lenne mehetnek receptert.. de sztem felhivom dokim h milenne ha irna ki receptet igyis ugyis es akkor valtom ki ha pozi.( van innen 35kmre egy ugyeletes gyogyszertar) es kivalthatnam akar hetvegen is ha szukseg van ra.:)
2017. márc. 15. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!