Beágyazódás alatt együttlét?
Igy van ahogy az előttem levő irta ! Ha egészséges es adottak a körülmények akkor igy is ugy is beagyazodik ! Nalunk emlékszem hogy pont a beágyazodás idején csipkedő fájdalmat éreztem , es olyan kellemetlen érzést hogy meg a nadrág dereka is zavar...Aztan este mikor a parom ram feküdt annyira kényelmetlen érzés volt a hasamban hogy nem is volt jo ...kellet változtatni .Aztan meg nem várt idején pozi lett a teszt 😀 .
Nyugi ! Ne aggódj , mert jön a baba ha eljön az ideje ! Sok szerencset
Ahogy az elözö hozzászolok irták,én pont egy triatlon versenyen voltam,mikor a kisfiam beágyazodott.
Persze ez utolag derült ki számomra is.(enyhe hasfájásom volt,azt hittem meg fog jönni)
Aztán még egy jo erös antibiotikum kura jött a versenyre rá,mert a medencében elkaptam egy csunya fertözést.
Nem tudtam hogy terhes lennék,de semmi probléma nem volt,kisfiam életerös azota is.
Aki maradni akar az marad,aki meg menni,azt el kell engedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!