Befolyásolja a teherbe esést?
Figyelt kérdés
Március 12,13-ra vártam a menstruációmat de nem jött meg enyhén görcsölgetek, viszont csütörtök óta beteg vagyok több fajta gyógyszert is szedek.2017. márc. 13. 06:46
1/12 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz? Elvileg nem befolyásolja, mivel a várt menstuáció idejét az ovuláció ideje határozza meg, az meg már két hete volt.
2/12 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem este negatív lett
2017. márc. 13. 07:04
3/12 anonim válasza:
Nekem csak a 15. Dpo reggeli pisiből lett nagyon halvány pozitív. Jobb lett volna reggeli pisiből tesztelni ennyire közel nemvárthoz. Nem mindenkinek mutatja nemvárt előtt, pláne esti pisiből. Holnap reggel tesztelj újra. Drukkolok és jobbulást.
4/12 anonim válasza:
#1, #3, ne zavartasd magad, mondjad csak nagy hangon, hogy nem befolyásolja, pedig köztudottan több gyógyszer is befolyásolja a menstruációt, pl. az antibiotikumok
5/12 anonim válasza:
Bocs, félreértelmeztem, szóval a teherbe esést nem, de a m. ciklust befolyásolhatja.
6/12 anonim válasza:
#4-es, fejtsd ki kérlek, hogy az antibiotikum pontosan milyen módon hat a sárgatest működésére és milyen módon tartja fenn a progeszteronszintet, ami megakadályozza a nyálkahártya leválást. Válaszodat előre is köszönöm a kérdező nevében is!
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a hozzászólást elég makacs náthát kaptam el algopyrint sumetrolint flector port szedtem és nasivin orr spray-t használtam
2017. márc. 13. 08:00
8/12 anonim válasza:
Nem kell kifejtenem, elég, ha rákeresel neten, kismillió helyen leírják, illetve csak egy példát írtam, se ezen kívül is még elég sok gyógyszer hatására bejöhet pár nap eltérés. Sőt, akár maga a betegség hatására is. A menstruáció nem csak abból áll, hogy sárgatest...sokkal bonyolultabb folyamat.
9/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy akárcsak a stressz, a testmozgás mennyiségének vagy a táplálkozásnak megváltozása vagy az alváshiány, egy betegség is befolyásolhatja (de nem biztos, hogy befolyásolja!) a ciklust - de nem a menstruációt tolja el, hanem a peteérés fázisa lesz hosszabb vagy marad el.
10/12 anonim válasza:
Én több mint 2 hete antibiotikumot szedek,nekem nem befolyásolt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!