Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Üdv.28 éves vagyok.9 napom...

Üdv.28 éves vagyok.9 napom van hátra a menzimig. A pém-en már túl vagyok. Babát szeretnénk, próbálkoztunk. Most annyira fájnak a melleim és a m. bimbóm is. A hasam alja szurkál. Vajon sikerülhetett a babóca?

Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Ez semmit nem jelent.
2017. márc. 11. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Nem latunk beled, es nem vagyunk josnok.

Ha nem jon meg, akkor majd csinalj tesztet.

Ez nem egyertelmu ?

2017. márc. 11. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
9 nappal elotte tutira nem terhesseg okozza hiszen nem lehet benned hcg ami tuneteket okoz, HA sikeres is volt az aktus, meg be sem agyazodott. Verzes elmaradastol mar tesztelhetsz.
2017. márc. 11. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
A "babóca" akkor sikerül, ha beágyazódott, ez pár nappal a nemvárt előtt történik. A melled meg a progeszterontól fáj, ugyanígy fáj ovu után a zárdai apácáknak.
2017. márc. 11. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ket het mulva kiderul. Addig felesleges tesztelni es ragorcsolni, jeleket keresni.
2017. márc. 11. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!